Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 mei 2012

In het Archeon Mode Weekend - mode van toen - 19 en 20 mei 2012

Reizen met een hoepelrok viel niet mee in vroegere tijden  ;)

 
Ik zag de aankondiging in de Libelle (met kortingsbon) deze week net te laat om zelf te gaan. Misschien is dit blogje nog wel op tijd voor andere geïnteresseerden.

Modeweekend in Archeon

In het Themapark ARCHEON in Alphen aan de Rijn wordt dit weekend op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2012 een Mode Weekend gehouden. Alles draait om kleding van vroeger.
Volgens de website van Archeon: "Mode is van alle tijden. Mensen willen altijd het nieuwste van het nieuwste, of het nu om ondergoed of harnassen gaat."

Voor (ex-)cliënten uit mijn praktijk reïncarnatietherapie en andere mensen die vorige levens hadden in de Romeinse tijd, zijn er prachtige jurken te zien. Voor wie levens hadden in de prehistorie, is er bont en leer. Voor mensen die een leven hadden in de middeleeuwen, zijn er hoge hoofddeksels.
Ambachtslieden laten zien hoe kleding vroeger werd gemaakt en er is een modeshow van enorme hoepelrokken uit de 18e eeuw.

Geschiedenis laten herleven

Themapark Archeon belicht normaal gesproken 3 periodes uit de geschiedenis: prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. In dit park bevinden zich 43 gebouwen - poorten, bruggen, herberg, hutten, tempels, klooster, boerderijen en gildewoningen - reconstructies van gebouwen die ooit echt in Nederland hebben gestaan. Deze gebouwen zijn op ware grootte herbouwd aan de hand van archeologische vondsten en ze worden 'bewoond' door mensen die gekleed volgens mode uit vervlogen tijden de geschiedenis op bijzondere manier laten herleven.

Vintage Life, gratis boek

Ik heb enorme zin om te gaan, maar kan helaas dit weekend niet. Jammer! 
Had me leuk geleken gezien een van mijn vorige levens als schoenlapper in de middeleeuwen ;).


Wil je lezen over vorige levens en mode, vintage, kleding, schoenen? Vraag het gratis e-book VINTAGE LIFE aan op mijn website.

Prehistorisch dorp Eindhoven

Behalve in Alphen aan de Rijn in het Archeon, kun je ook in Eindhoven een bezoek brengen aan het Prehistorisch Dorp. Ook een aanrader voor mensen met goede herinneringen aan voorbije levens in de prehistorie.

Een eerder artikel over grote verkleedpartijen vind je hier: Blogartikel over re-enactment


Groetjes,


Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl