Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

8 oktober 2012

Update deelname documentaire over reïncarnatie

 
 
 
 
Vorig jaar vloog ik naar München voor de filmopname van een Amerikaanse documentaire. Dat verhaal lees je hier.
 
Van het toen opgenomen filmmateriaal (3/4 uur opname gesproken woord van mij, na uren overleg, voorbereiden en filmen) is slechts 7 minuten overeindgebleven en in snipperstukjes verwerkt in het ruwe beeldmateriaal voor de documentaire 'Eternal Spirit Wisdom - Your Eternal Hologram'.
 
Helaas zijn er productieproblemen geweest - financiële problemen, clash tussen producer en hoofdrolspeelster in de docu - en komt deze film volgens mij niet echt meer van de grond.
 
Rommeltje
 
Ik heb de ruwe versie van ruim een uur, zie hierboven, bekeken maar ik vind het een rommeltje. Er zitten interessante stukken bij, maar omdat de producer en cameramannen halverwege de opnames - naar mijn mening terecht - met ruzie vertrokken, is het beeldmateriaal door de achterblijvers aangevuld met van alles en nog wat. Geluidsfragmenten zijn slecht te verstaan, filmstukjes zijn aangepast met vreemde 'elders gevonden' plaatjes, ondertiteling ontbreekt, enz. 
 
Wat ik persoonlijk als reïncarnatietherapeut erg jammer vind, is dat de hoofdvertelster in de documentaire zich eerder vastbijt in een vorig leven als gereïncarneerde Maya priester, dan dat ze nu zichzelf is. Het is juist de bedoeling dat je talenten uit vorige levens integreert, nu. Niet dat je jezelf nog steeds Maya priester waant die anderen wat komt vertellen.
 
Hieronder heb ik een minifragmentje geplakt. Even snel gefilmd met mijn mobieltje vanaf m'n pc-scherm terwijl ik zelf via YouTube keek. Dan krijg je in elk geval een idee hoe ik ernstig probeer iets uit te leggen ;).
Het Engels dat ik spreek heeft een merkwaardig accent gekregen. Na twee dagen contact met Spanjaarden die Duits, en Russen die Engels probeerden te spreken, raakte ik lichtelijk in de war omdat ik regelmatig moest tolken.
 
Ik had wel een superleuk weekend in München vorig jaar en ontmoette inspirerende mensen, ook heel wat waard.
 
 
 
Groetjes,
Marianne Notschaele-den Boer