Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne Notschaele - klik hier voor TWITTER

6 april 2014

In de wachtruimte van de praktijk blijven of de omgeving van Zundert verkennen?Wachtruimte praktijk

Wachtruimte

Mijn praktijk Regressie- en Reïncarnatietherapie bevindt zich in het buitengebied van het Brabantse dorpje Zundert. Cliënten die ver weg wonen, komen meestal zelf met de auto hierheen. Ook worden cliënten voor een consult - dat gemiddeld twee uur duurt - gebracht en gehaald door een vriend(in) of familielid. Degene die hier wacht kan de tijd doorbrengen in de ruimte voor bezoekers (zie foto hierboven).


Tuinwandeling


Als het mooi weer is kan een wandeling gemaakt worden in onze bijna 7 hectare grote tuin, landgoed 'Het Hoogzaal'. Zolang je binnen de omheining blijft kun je niet verdwalen :). 
De wandelroute wijst zich vanzelf: deels bos, weide, park met beukenhagen. Met wat geluk kun je een eekhoorntje tegenkomen, wilde konijnen, onze 'huis'fazant Charles en zijn hennen, katten en twee grazende paardjes van de buren. Vogels laten zich ook zien, zoals de gekleurde geelgroene specht, houtduiven, kraaien en buizerds.   

Landgoed Hoogsael - zomer 2013
Je kunt ook de auto pakken en in de buurt een bezoekje brengen aan:

Zundert

5 minuten rijden: Museum Vincent van Gogh (Markt 26, Zundert)
Interactieve presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh, met wisseltentoonstellingen van diverse kunstenaars die zich lieten of laten inspireren door het werk en of leven van Vincent van Gogh.
Vincent van Gogh werd geboren als zoon van een predikant in Zundert op 30 maart 1853. Hij bracht in Zundert een deel van zijn jeugd door. 
Kerkje en kosterswoning (naast het museum) zijn gerestaureerd.

Wernhout

8 minuten rijden: Maria Labyrint (Grote Heistraat 23, Wernhout)
Een labyrint lopen kan een bijzondere spirituele ervaring zijn. Bekijk de website voor meer informatie.

Rijsbergen

7 minuten: Museum De Weeghreyse (St. Bavostraat 18, Rijsbergen)
Klein regionaal cultuurhistorisch museum.

Achtmaal

10 minuten: Timberwolves (Nieuwmoerseweg 2c, Achtmaal)
Militair historisch museum met een kleine collectie uniformen, voertuigen, wapens en andere materialen uit de periode 1940-1945 en zaken van soldaten van de 104e infanterie divisie The Timberwolves, de bevrijders van de Gemeente Zundert (wo2).

Klein-Zundert

10 minuten: Abdij(winkel) Maria Toevlucht (Rucphenseweg 38, Klein-Zundert) 
Rond 1900 werd in het destijds drassige gebied 'De Moeren' een klooster gesticht door monniken. Sinds vorig jaar brouwen de paters hier hun eigen bier: Zundertse Trappist. 

Openingstijden

Check aub de openingsdagen- en tijden via de desbetreffende websites. Soms is een klein regionaal museum alleen op afspraak geopend.


Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl