Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 augustus 2014

Open Dag Tasso Coaching voor therapeuten, coaches en counselors - vrijdag 5 september 2014

Voor coaches, therapeuten, counselors

In mijn mailbox vond ik een uitnodiging van het Tasso InstituutDit instituut (coaching transpersoonlijke technieken voor professionals) biedt met ingang van september 2014 een nieuw programma aan met trainingen en modules voor coaches, counselors en therapeuten. In deze trainingen leer je hoe je transpersoonlijke technieken direct kunt toepassen in je eigen praktijk. 

Open Dag

De Tasso Coaching Open Dag vindt plaats op vrijdag 5 september 2014 in Utrecht van 10.00-16.00 uur (gratis toegang, wel tevoren aanmelden!).
Tijdens deze dag maak je kennis met het programma van Tasso Coaching, trainers en coaches, én de unieke werkwijze van Tasso Instituut. Er zijn demonstraties en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. 
De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Hoe aanmelden?

Aanmelden via e-mail: <info@tassocoaching.com> of telefonisch: 06-10107843. Meer informatie vind je op www.tassocoaching.com.

Augustus en september zijn maanden waarin de meeste opleidingsinstituten hun jaarprogramma bekend maken. In een eerder blogartikel gaf ik al een overzicht van diverse opleidingen waar werken met vorige levens gedoceerd wordt.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl