Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

5 november 2014

Ballet The Pharaoh's Daughter, Bolshoi Ballet - in Pathé Cinema - zondag 23 november 2014

Ballet The Pharaoh's Daughter
(c) foto Pathé Cinema
Pathé Ballet - The Pharaoh's Daughter

Hou je van bioscoop, ballet, muziek én had je een vorig leven in het oude Egypte? Dan is deze tip misschien wel wat voor jou!

In een aantal cinéma's van Pathé draaien ze dit seizoen 2014/2015 zeven nieuwe filmvoorstellingen van het Bolshoi Ballet uit Moskou. 
Op zondag 23 november 2014 is de uitvoering 'The Pharaoh's Daughter' aan bod, te zien in Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Zaandam.
Andere gefilmde balletvoorstellingen, op andere data, zijn: The Legende of Love, La Bayadere, The Nutcrackder, Swan Lake, Rome and Juliet, Ivan The Terrible. Overzicht, zie Pathé Ballet.

Waar gaat dit ballet 'de dochter van de farao' over? 


De jonge Engelsman Lord Wilson is op reis door Egypte als er een krachtige storm uitbreekt. Hij wordt gedwongen te schuilen in de dichtstbijzijnde piramide, waar de dochter van één van de machtigste farao’s van Egypte ligt begraven.
Lord Wilson valt in slaap en begint te dromen dat de prinses vermoord is. 

Het plot van deze productie is losjes gebaseerd op Theophile Gauthier's roman 'Le Roman de la Momie'. De Franse choreograaf Pierre Lacotte kreeg in 2000 de opdracht van het Bolshoi Theater om de machtige Egyptische fresco van Marius Petipa te doen herleven. Hij slaagde hierin en gaf een nieuw leven aan dit vergeten meesterwerk.
Bolshoi Ballet in cinema
Stukjes uit de voorstelling op YouTube

Op YouTube kun je via deze link ruim een half uur van de balletvoorstelling zien. Er zijn meerdere balletscènes beschikbaar via YouTube-filmpjes, maar er gaat natuurlijk niets boven een live ballet of een gefilmde balletvoorstelling op een groot bioscoopdoek.

Egyptische opera 

Aanverwant blogartikel: opera Akhnaten over oud-Egypte, mummiekisten.

Vorige levens, reïncarnatie en Egypte

Praktijkvoorbeelden reïncarnatietherapie (o.a. over vorige levens in oud-Egypte) vind je via de index op de website www.vorigelevens.nl.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur boeken werken met vorige levens
www.vorigelevens.nl