Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

30 september 2015

Gebrek aan zelfvertrouwen - uitspraken van chirurgen werken na - regressietherapie - taal en uitspraken


Zelfvertrouwen

In vervolg op een eerder artikel dat ik schreef over nawerkingen van uitspraken die chirurgen deden terwijl een patiënte onder narcose was, hier nog een voorbeeld uit mijn praktijk hoe woorden van o.a. chirurgen een eigen leven kunnen gaan leiden.

Els (57) was net oma geworden. Met veel plezier paste ze twee dagen in de week op haar kleinkind. Ze zei: 'Ik ben best onzeker, maar met de baby kan ik goed omgaan. Als hij huilt, strijk ik met mijn handen gewoon langs zijn lijfje en dan is hij direct rustig. Een beetje magnetiseren doet wonderen.’ Els wilde graag een cursus babymassage of aurahealing gaan volgen, maar het ontbrak haar aan voldoende zelfvertrouwen om zich voor zo'n cursus in te schrijven: ’Ik denk dat ik het in me heb, maar ik weet niet of het er uitkomt.’

Het komt er niet uit...

Speurend naar waar die laatste overtuiging vandaan kwam, ontdekten we de volgende situaties in het leven van Els waarbij ze uitspraken van anderen was gaan geloven alsof het haar eigen gedachten waren.

* De moeder van Els was een bang type. Toen ze zwanger was van Els vertelde ze vaak aan familieleden 'dat die baby dan wel in haar buik zat, maar dat ze geen idee had of dat er wel gezond uit zou komen'.
* Eenmaal volwassen, bracht Els zelf een dochtertje ter wereld. Vlak na de bevalling werd ze met een ernstige borstontsteking met spoed in het ziekenhuis opgenomen, onder narcose gebracht en geopereerd. Tijdens die operatie grapte een chirurg: ‘Pak die draad, grijp niet mis. We maken er een leuke rollade van.’ Een operatie-assistent peuterde geïrriteerd in het lichaam van Els en riep uit: ‘Het zit vast, het komt er maar niet uit!’ Na geharrewar binnen het chirurgisch team werd een stukje weefsel weggesneden en zei de chirurg: ‘Dichtmaken maar.' Een dag later was een vervolgoperatie noodzakelijk. Els ging opnieuw onder het mes; de vorige narcose was amper uitgewerkt. Ze hoorde de chirurg zeggen: ‘Het pus komt er niet uit. Het is hard nodig dat er weer in gesneden wordt.’ Ondanks alle verdoving registreerde Els het metalen gekletter van operatiemateriaal in zilverkleurige bakjes en hoorde ze een stukje van de conversatie: ‘We halen het niet, er is te weinig tijd. Het komt er niet op tijd uit.’ Ook ving ze gedachten op van een operatiezuster, die zich druk maakte om een afspraakje met haar vriend, want de operatie duurde veel langer dan gepland.
* Een kaakoperatie, jaren later, onder narcose. Els liep tegen de 40. De kaakchirurg morrelde aan 'verstandskiezen die eruit moesten’ en mopperde hardop: ‘Die kies achterin zit muurvast. Ik krijg hem er niet uit!’

Bij wie hoort die gedachte?

Nadat we de vele 'het komt er niet uit'-uitspraken hadden opgespoord, liet ik Els met behulp van therapeutische instructies alsnog oude narcoseresten, achtergebleven in haar energiesysteem, uitademen (zie linkje naar ballonnenoefening in eerder artikel). Daarna schreef ze de hierboven in cursief gezette uitspraken op vellen papier en verbond die al tekenend met de juiste situaties in het verleden. Zo ging ze beseffen dat haar overtuiging ‘Ik denk dat ik het in me heb, maar het komt er niet uit’ níet sloeg op zaken die zij wilde gaan ondernemen, maar thuishoorden bij andere personen, in oude situaties. Dit besef gaf haar meer vertrouwen in eigen kunnen.

Zelf verdovingsresten uitademen - ballonnenoefening

Ooit ingeademde verdovende middelen (in het huidige leven, maar ook in voorgaande levens) kun je zelf, op eigen kracht, uit je energiesysteem/aura verwijderen, zie linkje onderaan dit blogartikel. 
'Verdovende middelen' is een ruim begrip. In het huidige leven kan het bijvoorbeeld gaan om langdurig slikken van kalmeringsmiddelen, genuttigde alcohol, wiet, drugs, paddenstoelen, gebruik van heroïne, cocaïne, narcose, opium en morfine. In voorgaande levens kan het gaan om het innemen van kruidenmengsels bij inwijdingsrituelen, vergiftiging, inademing van rook en gassen, heroïne en opium. In bijna alle gevallen is het zo dat speciale ademhalingsoefeningen in combinatie met therapeutische begeleiding helderheid oplevert, hetgeen de huidige gezondheid absoluut ten goede komt.

Tijdens het opblazen van de ballonnen kunnen er onverwachte emoties vrijkomen of kun je plotseling misselijk worden of moeten braken. Plan in elk geval na deze uitadem-oefening een dagdeel rust in. De meeste cliënten die deze oefening deden, doken erna hun bed in om te gaan slapen.
Durf je de ballonnenoefening niet te doen zonder begeleiding, dan kun je altijd een afspraak maken voor een consult bij mij. Collega-regressietherapeuten kunnen je ongetwijfeld ook helpen evenals therapeuten van andere disciplines (bijv. energetische therapeuten). Het is maar net wat bij je past en wat je prettig vindt.

Zelf narcose-resten uit je lichaam en energieveld ademen met behulp van ballonnen

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut
www.mariannenotschaele.n l