Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

16 februari 2016

'Kinderspiegelaar' Joke Nauta - De Libbensbeam, Sneek - over vorige levens

Links: Marianne Notschaele, rechts: Joke Nauta


Kinderspiegelaar Joke Nauta

Joke Nauta uit Sneek, Friesland, is ‘kinderspiegelaar’. Zij vertaalt het gedrag van kinderen naar de ouders toe. Kinderen laten namelijk enorm veel zien aan de hand van hun gedragingen. Als kinderen probleemgedrag vertonen, is Joke snel in staat met behulp van haar hoogsensitiviteit (helderzien/helderweten) de achterliggende boodschap van het kind op te pakken en hierover te communiceren naar de ouders toe. Je zou haar werkwijze een beetje kunnen vergelijken met die van Derek Ogilvie.

In 2014/2015 was Joke bezig met haar eigen spirituele en paranormale ontwikkeling. Zo ontmoette ik haar in mijn praktijk reïncarnatietherapie. Inmiddels is het 2016; Joke heeft het druk met haar bloeiende praktijk ‘De Libbensbeam’ (Fries voor ‘De Levensboom’). Ik ben blij voor haar (en haar cliënten) dat ze nu eindelijk gebruik durft te maken van haar paranormale talenten. Wat vorige levens daarmee te maken hebben, vertelt ze hieronder in haar eigen woorden.

Paranormale vorige levens afronden

“Al heel lang ben ik bezig met mijn eigen ontwikkeling. Ik wil graag mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen, zodat ik iedere keer weer een stap vooruit kom en mijn cliënten nog beter kan helpen. Mijn eigen paranormale ontwikkeling bleef ik iedere keer echter stelselmatig ontlopen. Hele rondjes heb ik er omheen gelopen. Even aanraken en dan snel weer terugtrekken. ’Uit je comfortzone gaan’, adviseerde ik mijn cliënten, maar zelf was ik er af en toe heel goed in om dit juist niet te doen.
Totdat ik er genoeg van kreeg. Ik wist dat dit juist het allerbelangrijkste stuk was dat bij mijn werk hoort; het allerbelangrijkste stuk dat bij mij hoort. Dus wilde ik er concreet iets mee gaan doen. Ik wilde tot de kern komen. Niet meer erom heen draaien. En kwam ik bij Marianne terecht.

Marianne liet me vragen beantwoorden en aan de hand van deze antwoorden, werd voor haar duidelijk wat er achter zat. Verschillende vorige levens hadden hiermee te maken. Vorige levens waarin ik met mijn paranormale talenten werkte, maar daar met zeer grote vervelende gevolgen op afgerekend was.

In het eerste leven waarover ze me vertelde, was ik een ‘heks’. Ik stond heel puur in contact met de natuur. Ik wist alles over mensen genezen, over kruiden en over voorspellingen doen. Maar dat werd door mensen in mijn omgeving erg eng gevonden en uiteindelijk belandde ik op de brandstapel. Ik was een heks en moest dood. Dood omdat ik deed wat ik deed en alleen maar om wie ik was.

In een ander leven was ik een klein meisje en mijn moeder was een soort heks. Meer een wijze vrouw die veel mensen hielp en geholpen had, maar  uiteindelijk ook op de brandstapel terechtkwam.
Het kleine meisje voelde zich erg schuldig, omdat door haar toedoen (in haar ogen) haar moeder was opgepakt. ‘Nooit zal ik dit doen’, dacht ze toen. ‘Ik ga nooit hetzelfde werk doen als mijn moeder, dat kost mij ook mijn leven’.

Een derde leven was ik een priesteres. Ik was één van de uitverkorenen om in de tempel te werken. Ik mocht daar mijn talenten en gaven volledig inzetten. Ik merkte dat sommige andere priesteressen die daar ook waren, daar niet waren omdat ze zo goed waren, maar meer omdat ze mooi waren. Zij moesten verdovende middelen gaan gebruiken om dichter bij hun intuïtie te komen. Ik moest die middelen helaas ook gaan gebruiken maar raakte daarmee mijn pure verbinding juist kwijt, en toen ging het mis. De priester liet het gebeuren en zag mij afglijden, terwijl ik zo’n pure verbinding had en zonder de verdovende middelen kon. Uiteindelijk dwong hij mij een gifbeker leeg te drinken, mijn eigen dood tegemoet.
Weer zo’n leven, waarin mijn talenten en pure verbinding met alles om ons heen, mij het leven heeft gekost. ‘Dit gaat me niet weer gebeuren’, was een van de gedachten die door mij heen schoot, vlak voordat ik dood ging.

Aan de hand van teken- en schrijfoefeningen die ik van Marianne kreeg, heb ik deze levens goed kunnen afronden. En weet ik nu dat deze oude overtuigingen nu niet meer geldig zijn. In dit leven mag ik mijn talenten wel weer gaan gebruiken, is dat juist de bedoeling!
Ik mag gaan staan voor wie ik ben, voor wat ik doe. Vanuit mijn pure verbinding, in contact staan met mijn helder weten, helder zien en helder voelen. Nu mag het, nu is het veilig. Eindelijk kan ik nu voluit mijn levensmissie gaan leven. Juist nu mag ik mijn paranormale talenten heel bewust inzetten om mensen te begeleiden en te inspireren. Dat is waarvoor ik hier gekomen ben. Dat is wat ik doe. Dat is wie ik ben.”

De Libbensbeam

Joke’s levensmissie is onder andere om ‘anderen de verbinding te laten maken tussen de wereld hier op aarde en de andere wereld die er ook is. Met twee benen op de grond, vanuit haar Friese nuchterheid’.
Op haar website www.delibbensbeam.nl vind je alle informatie over consulten, workshops, inspiratieochtenden en lezingen. 

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur