Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

2 april 2016

Acteur Morgan Freeman over reïncarnatie - de snelle route via Varanasi - humor

Acteur Morgan Freeman over reïncarnatie

Morgan Freeman - Varanasi India - reïncarnatie

Morgan Freeman heb ik altijd al een prettige acteur gevonden, met een kenmerkend stemgeluid. Hij vertolkte talloze hoofdrollen en kleine bijrollen in uiteenlopende films. Op dit moment is hij presentator van een serie 'The Story of God', waarin hij op zoek gaat naar 'waar komen we vandaan en waar gaan we na ons overlijden naartoe', NatGeo Channel.


Documentarie 'The story of God'

In een interview met een reporter van The National Geographic zei Morgan grappend over reïncarnatie: 
"Wat ik niet wist, maar nu heel interessant vind, is dat reïncarnatie bindend is. Je bent gebonden aan aarde, aan een lijfelijk bestaan. En je moet telkens terugkomen, totdat je het goed hebt – maar daarna is het gedaan, dan ben je ‘klaar’. Maar we reisden naar Varanasi in India: de heiligste stad aan de Ganges. En daar leerden we dat er een snellere route is. Je gaat naar Varanasi en als je daar sterft en bij die rivier wordt gecremeerd, is het in één keer gedaan. Dan hoef je niet meer reïncarneren of terug te komen. Je weet dus waar ik naartoe wil!”

'God' in films

Aanverwant blogartikel over de films 'Le Tout Nouveau Testament' en 'Bruce Almighty'. In laatstgenoemde film speelt Morgan Freeman de rol van god.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl