Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

31 december 2016

Wereld vol veren - tentoonstelling museum Volkenkunde Leiden - expositie - veren - veertjes - cultuur - mode

Verenpatroon van een pauw
Veren - tentoonstelling

Bewonder jij vogels om hun verenpracht? Vind jij veertjes, verwerkt in kleding mooi om te zien? Dan is de expositie Wereld vol veren vast iets voor jou om naar toe te gaan.
"Met veren maak je indruk, wereldwijd en al eeuwenlang. Veren zijn schitterend, onderscheidend en verbindend, verleidelijk, artistiek, exclusief en stijlvol. Kleding en voorwerpen met veren zitten vol informatie en kleurrijke verhalen over de dragers en hun wereld."... "De grootste couturiers maken er gebruik van, vorstenhuizen uit de hele wereld vertonen zich ermee en volken van Papoea-Nieuw-Guinea tot Noord-Amerika zijn er iconisch door geworden."
De tentoonstelling 'Wereld vol veren' is te zien in het Museum Volkenkunde te Leiden, t/m 5 maart 2017. Meer informatie vind je via deze webpagina.

Allergie voor veren - verensymboliek

In mijn praktijk kwam ik een keer tegen dat een cliënt allergisch was voor veren, zie halverwege dit eerdere blogartikel.
Vaker hoor ik dat cliënten het vinden van een vogelveertje scharen onder 'dan is er een engel in de buurt'. Een mooie gedachte.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl