Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne Notschaele - klik hier voor TWITTER

16 februari 2017

Weekend voor jongeren die zich willen verbinden - Passie voor Compassie 2017 - rabbijn Lody van de Kamp, René Grotenhuis en Farida Farhadpour


Weekend Passie voor Compassie 2017 in Vught


Op zoek naar wat ons verbindt - jongeren - compassie

Ben jij tussen de 20-35 jaar oud en geïnteresseerd in naar wat ons verbindt in plaats van altijd maar de focus leggen op verschillen? Lees verder, misschien is het weekend Passie voor Compassie iets voor jou.


Gedurende drie dagen leren 20 deelnemers elkaar goed kennen, maken ze kennis met barmhartigheid, compassie en de betekenis daarvan vanuit verschillende religieuze tradities. Wat is barmhartigheid en wat kun je ermee?
Drie inleiders, rabbijn Lody van de Kamp, René Grotenhuis en Farida Farhadpour delen vanuit deskundigheid en ervaring hun persoonlijke verhaal over de betekenis van barmhartigheid en compassie in hun werk en leven. 
Met de inleiders kun je in gesprek gaan en er is ruimte voor het stellen van vragen. Naar aanleiding van hun verhalen ga je ook zelf aan de slag om te onderzoeken welke rol barmhartigheid en compassie spelen en kunnen spelen in jouw eigen leven, studie en werk. En hoe je daarmee in het groot én in het klein een bijdrage kunt leveren aan een mooiere en meer menselijke wereld.

Respect voor elkaar

De deelnemers komen vanuit diverse levensbeschouwelijke overtuigingen: christelijk, joods, islamitisch, humanistisch, seculier etc. De bedoeling is niet voorbijgaan aan de verschillen maar met elkaar in dialoog gaan, met respect voor ieders overtuiging.

Waar en wanneer?

Van vrijdag 24 maart 2017 17.00 uur t/m zondag 26 maart 2017 14.00 uur te Vught. Kosten deelname inclusief verblijf/eten: 65 euro.
Alle informatie vind je op deze website.

Compassie

Aanverwant blogartikel: Rosita Steenbeek schrijft over mededogen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/schrijver
www.mariannenotschaele.nl