Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

5 juni 2017

Yarden zoekt ideeën - Afscheidsprijs - dood, rouw, afscheid bespreekbaar maken

Yarden zoekt ideeën - Afscheidsprijs - dood/afscheid

Uitvaartorganisatie Yarden organiseert voor de 8e keer de AfscheidsprijsHeb jij originele, grensverleggende en/of taboedoorbrekende ideeën of initiatieven met betrekking tot (praten over) de dood en het afscheid? Doe mee! Als uitvaartorganisatie wil Yarden blijven aansluiten op veranderende wensen die een persoonlijk afscheid mogelijk maken.

Er zijn twee prijzen te winnen: de Publieksprijs en de Juryprijs. Beide bestaan uit een geldbedrag van € 7.500. Deelnemers kunnen hun ideeën/initiatieven indienen tot en met zaterdag 1 juli 2017, 17.00 uur. Daarna wordt het publiek via de media opgeroepen te stemmen op de inzendingen. Stemmen kan tot en met donderdag 31 augustus 2017. De winnaars van de Publieks- én de Juryprijs worden op zaterdag 16 september 2017 in het Planetarium in Amsterdam bekend gemaakt. 
De vakjury bestaat uit psychiater Jan Mokkenstorm (directeur 113 Zelfmoordpreventie), associate professor Culturele Antropologie Universiteit Utrecht Yvon van der Pijl, Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen en Margo de Kok, lid Hoofdbestuur Vereniging Yarden. Zij nomineren voor de Juryprijs drie inzendingen waaruit ze een winnaar kiezen.
Klik hier voor meer informatie.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigeleens.nl