Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

21 januari 2011

Gratis digitaal spiritueel magazine Choicez

Ken je het gratis digitale magazine CHOICEZ al?

Iedere maand maakt Chantal vd Berg een visueel aantrekkelijk, fijn leesbaar, spiritueel digitaal magazine.
Je kunt je hierop gratis abonneren: http://www.choicez.nl/choicez-2/choicez-magazine/abonneren/

In het decembernummer 2010 schreef Chantal over mijn boek 'Hé, waar ken ik je van?'

"Vol verwachting hield ik mijn brievenbus in de gaten. TNT was aan het staken en het zag er naar uit dat de post mij niet zou bereiken. Gelukkig had de staking op de straat waar ik woon geen effect en werd ik begroet met post van Marianne. Ik wist dat ik het boek HE, WAAR KEN IK JE VAN? zou ontvangen en tot mijn vreugde had Marianne er nog een Extra boek bij gedaan, 'Diehards in de war' ook absoluut een aanrader wanneer je geïnteresseerd bent in vorige levens ervaringen.

Het boek HE, WAAR KEN IK JE VAN? bevat door cliënten vertelde verhalen.
De insteek is dat ze steeds willen weten hoe het komt dat ze op een bepaalde manier op iemand, partner, onbekende, dochter, etc. reageren of bepaalde gevoelens voor ze hebben.

In 15 korte verhalen krijg je inzicht in hoe onbewuste patronen uit relaties tijdens vorige levens doorwerken in je relaties van nu.
Welke lessen zijn nog niet geleerd? Wat is er nog onafgemaakt? Van welke patronen wil je nog loskomen? Lees erover en misschien ervaar je een soort van herkenning en ga je anders tegen de (heftige) relaties in je leven aan kijken. Ik vond en vind het een erg leuk boek om te lezen en ik betrapte mezelf erop soms vanuit mijn ooghoek naar mijn vriend te kijken met de gedachte hmmmm ik ben benieuwd hoe ......Leuk, informatief, vermakelijk, ontroerend en diepgaand. Een aanrader!
Het boek is leuk, vlot en down to earth geschreven. Het nodigt je uit om over jezelf en je relaties na te denken."

"Laat je ook verrassen door andere boeken van Marianne Notschaele-den Boer. Haar fijne manier van schrijven en het nuchter brengen van het 'zweverige' zal ervoor zorgen dat je het boek niet meer weg kunt leggen!"