Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

24 juni 2012

Apps & vorige levens - vervolg

Computerspelletje Temple Run Brave
Iers/Schotse invloeden

In aanvulling op het voorgaande blogartikel: Er is een nieuw computerspelletje  van dezelfde makers als Temple Run, namelijk 'Temple Run Brave'.
Dit spelletje is echt geschikt voor mensen die goede herinneringen hebben aan vorige levens in Schotland/Ierland of in Keltische tijden ;) of van die sfeer houden.

Deze app kost 0,79 eurocent in de Appstore. De basisversie is bijna net zo leuk als het Temple Run spelletje, hoewel ik de graphics in groenblauwe sferen niet zo heel duidelijk vind (zeker niet voor kleurenblinden).

De jonkvrouwe stort hier in het ravijn - met pijl en boog

Roodharige boodschutter

Hier rent een roodharige jongedame in blauwgroen lang gewaad - gewapend met pijl en boog - door een mooi groen landschap met mos, gras en grijze rotsen. Ze wordt achternagezeten door een donkerharig fantasymonster. 
Net zoals de renner in het spelletje van Temple Run springt ze over boomstronken en ravijnen, zoeft ze onder grote keien door, verzamelt gouden muntjes ... én ondertussen schiet ze pijlen af. 

Superleuk computerspelletje om je vingervlugheid te testen op je touchscreen. Helemaal leuk, als je Keltische vorige levens had of voorbije levens als boogschutter.


Meer lezen over vorige levens?

Praktijkverhaal over een vorig leven in een kasteel in Cornwall.
Op diezelfde webpagina vind je linkjes naar verhalen in diezelfde sfeer.

Egypte

Volgende week een blogje voor mensen met voorbije levens in oud-Egypte. Voor die doelgroep zijn er ook hele leuke computerspelletjes.
Het spelen van specifieke spelletjes zegt heel wat over iemand...Groetjes,
Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl