Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

2 september 2014

Inspirerende workshops van reïncarnatietherapeute Sylvia van der Reijden - omgeving Den Haag

Reïncarnatietherapeute Sylvia van der Reijden
Cursus intuïtieve ontwikkeling

Sylvia van der Reijden uit Leiden is een lieve, sprankelende collega van me. Ze heeft een eigen praktijk waarin ze regressie- en reïncarnatietherapie combineert met aurareading (mensen en dieren) en genezend tekenen.
Samen met Anja van der Zwan uit Voorschoten, gespecialeerd in aurareading van dieren, geeft ze opnieuw een cursus intuïtieve ontwikkeling en dierencommunicatie op zaterdag 11 en 18 oktober 2014.

Deze cursus wordt gegeven in Leiden en Voorschoten en bestaat uit de volgende modules: basistechnieken intuïtieve ontwikkeling, je eigen energiesysteem verkennen en basistechnieken voor dierencommunicatie.
Er is volop aandacht voor onderwerpen als: je leren afsluiten voor invloeden van buitenaf, energieën van jou en anderen leren scheiden en eventueel terugsturen, telepathische signalen opvangen, intuïtief voorwerpen lezen, readings doen aan de hand van foto's van mensen en dieren.

Kijk op Sylvia’s website www.pratenmetdierenenoverledenen.nl voor meer informatie of op de website van Anja http://www.anjavanderzwan.nl
Je kunt ook een uitgebreide folder opvragen.

Workshop 'Een moment voor je zelf, fitness voor de ziel' 

Samen met Maartje Nierop, counselor/kindercounselor, EFT,TAT, positieve psychologie, organiseert Sylvia van der Reijden een dagworkshop 'Een moment voor jezelf...: fitness voor de ziel', op zaterdag 25 oktober 2014.

Sylvia leert je om contact te maken met je persoonlijke gids: “Iedere dag heb je te maken met keuzes, grote en kleine beslissingen. Het is niet makkelijk te kiezen wat echt bij jou past, bij jouw levenspad. Je spirituele gids is er om je hierbij te helpen. Een soort persoonlijke TomTom. Door contact te maken met je gids wordt het maken van een keuze, die echt bij  jou past, makkelijker.”

Maartje laat je die dag kennis maken met een bijzondere helingsmethode uit de energiepsychologie: Tapas acupressuur techniek (TAT). Hierbij bepaal je zelf het onderwerp waaraan je wilt werken, bijv. een emotioneel of lichamelijk probleem. 
De dag wordt op ontspannende wijze afgesloten.

Meer informatie vind je op de website van Sylvia van der Reijden www.pratenmetdierenenoverledenen.nl en de website van Maartje Nierop www.stapvoorstap.info.


Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut