Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

15 oktober 2015

Dromenvanger maken - workshop onder leiding van sensi-therapeut Floor Cuyten - 10 november 2015

Dromenvanger

Workshop Dromenvanger maken - Floor Cuyten

Floor Cuyten, sensi-therapeut en eigenaar van Winkel van Satijn, geeft op dinsdagavond 10 november 2015, aanvang 20.00 uur, een bijzondere workshop voor volwassenen: dromenvanger maken voor baby, kind of kleinkind.

Indianen - dromen vangen

Een 'dromenvanger' (dreamcatcher) is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van de Ojibweg, een indianenvolk uit Noord-Amerika. Een dromenvanger bestaat daar uit een wilgenhouten ring met daarin een web met kleine kraaltjes of steentjes. Onder aan de ring hangen veertjes. De leden van die indianenstam maken al eeuwenlang dromenvangers. Ze hangen ze boven de draagwieg van hun babies of de bedjes van hun kinderen. Indianen menen dat de hemel vol is met dromen, goede dromen maar ook slechte dromen. Tijdens de nacht worden slechte dromen gevangen in het web en afgevoerd.
Indianen vinden een dromenvanger bij uitstek een geschenk voor pasgeborenen, een warm welkom voor de baby om prettiger aan het leven hier op aarde te beginnen. 

Tegenwoordig zijn er (spirituele) dromenvangers, in vele kleuren en vormen. Ze vangen nare dromen van de slaper op, maar bijvoorbeeld ook restherinneringen aan voorgaande levens. De goede, vaak onderwijzende dromen, blijven over en vinden ongehinderd doorgang in het centrum van de dromenvanger en glijden via de veertjes naar beneden, zonder de slaper daarbij te storen.

Een kind rustiger laten slapen

De kracht van een dromenvanger zit 'm vooral in het zelf maken en het zorgvuldig bij elkaar zoeken van de verschillende onderdelen. Daarom kun je in deze workshop voor een (klein)kind of baby een dromenvanger maken. Je kiest hiervoor zelf de juiste steentjes, veren en kleuren uit. 
Aan het eind van de workshop krijg je een prachtig geschreven verhaaltje mee over een dromenvanger, om later aan hem of haar voor te lezen. 
Naast een gezellige, creatieve avond maak je op deze manier met liefde en aandacht een mooi product dat een kind kan helpen fijn en rustig te slapen.

Deelname - kosten

De workshop vindt plaats op dinsdagavond 10 november aanstaande om 20.00 uur, Kattenbosch 49, Rosmalen. Deelnamekosten: 35 euro. Als je met twee personen tegelijk inschrijft, mag je samen deelnemen voor 60 euro. Bij minimaal vier inschrijvingen geeft Floor Cuyten deze workshop in overleg ook op een andere locatie/tijdstip. 
Voor vragen en inschrijving, e-mail naar <info@praktijksatijn.nl>.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur 
www.mariannenotschaele.nl