Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

11 oktober 2015

Piramide taart en cake - Heel Holland Bakt - dropjes in piramidevorm - ebook Egyptische vorige levens

Piramides, Egypte

Vorige levens in oud-Egypte

De afgelopen weken was ik druk bezig met samenvoegen van bestaande en nieuwe verhalen voor een binnenkort gratis te downloaden e-book over 'Egyptische vorige levens'. Zodra dit klaar is, meld ik dat vanzelfsprekend in een blogartikeltje.

Heel Holland Bakt - piramide cake/taart

Mijn focus lag de laatste tijd op 'piramides' :)). Vorige week keek ik naar het tv-programma 'Heel Holland Bakt' en zag daarin ineens de aankondiging voor de uitzending van vanavond (zondag 11 oktober 2015). Eén van de deelnemers bakt een piramide-taart of -cake met geglazuurde versiersels in de vorm van oa het Egyptische oog. Like! 

Update - enkele piramidetaarten uit deze uitzending

De taart van deelneemster Sarena (bovenste foto's) zag er prachtig uit! Middenin de piramide had ze 'een schatkamer' van vlierbloesemgelei met bladgoud gemaakt.

 

 

 

Namaken en opeten

Heb je een vorig leven gehad in het oude Egypte of vind je piramides gewoon interessant? Kijken, namaken en opeten! De recepten van bovenstaande taarten staan op de website van 'Heel Holland Bakt'. 

  
Google op 'piramid+cake' voor andere piramidetaarten, oa op www.coolest-birthday-cakes.com

Koekje van eigen deeg - gratis ebook - reïncarnatieverhalen & koekjes

Hou je van bakken? Verlekker je aan het lezen van mijn gratis ebook 'Ben jij een koekje van eigen deeg?'. Verhalen over vorige levens in verschillende landen zijn hierin afgewisseld met mjammie koekjesrecepten per land. En een heuse bakker vertelt over zijn ervaringen met een vorig leven. 

Drop & piramide

Geen zin in taart, cake of koekjes? Er zijn (veel te lekkere) dropjes te koop bij de supermarkt in piramidevorm...

piramide-dropjes

Meer lezen over wonderlijke piramides? Zet het woord 'piramide' in het zoekfilter van dit blog en je komt andere artikelen tegen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur