Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

8 december 2015

Schrijfwedstrijd 'De Grens' - Schrijven Magazine - deadline 15 december 2015 - onderwerp: grenzen

Schrijfwedstrijd 'De Grens'
Schrijfwedstrijd 'De Grens'

Het kan nog net, meedoen aan schrijfwedstrijd 'De Grens', georganiseerd door Schrijven Magazine/Schrijven Online, Schrijversacademie en Querido Academie, want de deadline is 15 december 2015.
Ik tip deze schrijfwedstrijd in dit Blog speciaal voor bloglezers die houden van verhalen schrijven en voor ex-cliënten regressie- en reïncarnatietherapie uit mijn praktijk die van schrijven houden en dat ook goed kunnen. Zeker daar waar het onderwerpen betreft als grenzen tussen leven en dood, grensoverschrijdende therapie, emotionele begrenzing, ervaringen die te maken hebben met landsgrenzen in dit of in vorige levens, enz.

Wedstrijdinformatie - verhaal - gedicht - reportage

De bedoeling van de wedstrijd is deze: "Schrijf een verhaal, gedicht of reportage van maximaal 500 woorden met als thema De Grens. Er is de afgelopen maanden een ongeëvenaard aantal mensen op de vlucht in Europa, geef een van hen een stem met jouw verhaal. Of ga uit van een turbulente inspraakavond bij een gemeente. Of verzin een totaal andere invalshoek. De invulling is helemaal vrij."De deadline is 15 december 2015 om 23.59 uur.
De jury bestaat uit Hanca Leppink, ex-uitgever Luitingh Sijthoff, Amir Chitzan, auteur, en Frank Noë, hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online.
De winnaar wordt op 13 januari 2016 tijdens de nieuwjaarsborrel van de Schrijversacademie en via Schrijven Online bekend gemaakt. Jouw bijdrage kun je opsturen door het volgende wedstrijdformulier in te vullen.

Prijzen - wat kun je winnen?

1e prijs: een opleiding van de Schrijversacademie naar keuze ter waarde van 2000 euro, 2e prijs: Masterclass Querido Academie, ter waarde van 600 euro en de 3e prijs: boekenpakket van Singel Uitgevers. Bovendien krijgen de prijswinnaars een jaarabonnement op Schrijven Magazine (voor zichzelf of om cadeau te doen).
Voor elk ingestuurd verhaal wordt 2 euro aan het Rode Kruis gedoneerd.
http://schrijvenonline.org/nieuws/doe-mee-aan-de-schrijfwedstrijd-de-grens

Doe mee!

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur