Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

26 november 2016

Literair Café - thema reïncarnatie - zondag 27 november 2016 in Kampen (nabij Zwolle)

Literair Café over reïncarnatie

Van gedachten wisselen over reïncarnatie in een kroeg

Iedere derde zondagmiddag van de maand oktober t/m april is er in Kampen (nabij Zwolle) in ''t Kroegje' Literair Café voor iedereen die houdt van gedichten en verhalen, van columns en andere taalspinsels, om ernaar te luisteren of om ze voor te dragen. Op zondag 27 november 2016 om 17.00 uur: thema reïncarnatie.

De organisatie meldt: "De overtuiging dat wanneer iemand sterft, de ziel verder leeft in een ander lichaam, komt voor in verschillende godsdienstige tradities. De kwaliteit van het volgende leven hangt af van hoe je in je vorige leven(s) hebt gehandeld. Wanneer je door een goed leven een gunstig karma schept, bereik je daarmee dat je in een volgend leven op een hogere trede geboren wordt. Maar wie bepaalt wat een ‘goed leven’ is? En wat als je door allerlei oorzaken een minder ‘goed’ leven leidt? Wat zegt de kwaliteit en/of kwantiteit van iemands huidige leven over vorige levens?"

Iedereen is welkom om gedachten over reïncarnatie met de luisteraars te delen. De toegang is gratis. Wie een zegje wil doen wordt verzocht om 16.45 uur aanwezig te zijn. 
Lokatie: 't Kroegje, Geerstraat, 8261 HC Kampen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl