Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

15 september 2010

Hoogsensitieve jongeren & vorige levens

Er is een leuke website voor jongeren die meer willen lezen over allerlei paranormale onderwerpen: Generation Phoenix.

Tegenwoordig zijn er zoveel hoogsensitieve/hooggevoelige pubers (HSP-/Nieuwetijds-/Indigo-/Kristal-/Sterrenkinderen etc) dat zo'n trefpunt wel handig is. Steeds meer jongeren vinden 'vorige levens' gewoon en 't wordt gelukkig ook steeds normaler.

Een tijdje terug nam deze website een verhaal over van mijn website http://www.vorigelevens.nl/
Het is een makkelijk te lezen verhaal over een vrouw die een hekel had aan strijken.
Nu hebben we allemaal wel eens een hekel aan strijken, maar dit was net ff anders.

Hier kun je het verhaal lezen:

http://generation-phoenix.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=358:hekel-aan-strijken&catid=22:reincarnatie&Itemid=32

Vind je het onderwerp Vorige Levens interesssant en ben je nog een beginner op dit gebied, lees dan "Ik was eens...". Dit boek lees supermakkelijk, er staan veel voorbeelden in van mensen die hun vorige levens wilden uitpluizen.


Ben je wat meer gevorderd, heb je al wat vaker iets gelezen over reïncarnatie, en wil je precies weten hoe reïncarnatietherapie werkt ga dan over op "Waarom Esther geen Robinson werd" - wie weet ken je die vrouw wel die op de voorkant van het boek staat, ze deed paar jaar geleden mee aan Expeditie Robinson -. Van haar staan er 2 verhalen in dat boek over haar vorige levens.


Als het onderwerp 'oorlog' je boeit, lees dan "Diehards in de war". Daarin staan verhalen over vorige levens die zich in oorlogstijd afspeelden. En nee, niet alleen de zielige verhalen van Joodse gevangenen in kampen, maar ook 'de andere kant vd oorlog, over 'de vijand', over Duitse soldaten en een officier uit de 2e wereldoorlog en een verhaal over de bom in Hiroshima.


Ben je meer fan van 't paranormale, lees dan de roman "Boodschappenmeisje". Dat gaat over een vrouw die voorspellende dromen heeft over de toekomst en 2012. Ze is er bang voor en gaat naar een therapeut en leert ermee omgaan. Geschikt voor jongeren die niet bang zijn aangelegd.Geen zin om naar de bibliotheek te gaan of een van die boeken te kopen...... neem dan een kijkje op mijn website vol verhalen over reïncarnatietherapie & vorige levens. Helemaal gratis!

Groetjes, Marianne