Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

2 december 2013

Film 'Café de Flore' - reïncarnatie - soulmates - relatiesFranse reïncarnatiefilm 'Café de Flore'


'Café de Flore' is een Frans/Canadese, 2 uur durende film - gebaseerd op het thema reïncarnatie, relaties en soulmates - uit 2011.

Hoewel de film al weer tijden uit is op dvd, heb ik 'm nog steeds niet bekeken. Toch wil ik 'm hier tippen in dit Blog Vorige Levens want de recensies waren over het algemeen goed: van "ontroerende pijnstiller voor verloren liefde", "een soort sprookje met een voice-over", "sublimerende montage", "gecompliceerde verhaallijn met vele flashbacks", "indringend en sfeervol", "voor wie in reïncarnatie en levenslessen gelooft", tot "regisseur overspoelt de kijker met symboliek, pretenties en prachtige muziek".

Link naar de filmtrailer op YouTube (filmregisseur Jean-Marc Vallée, acteurs Kevin Parent, Evelyne Brochu, Hélène Florent, Vanessa Paradis, Marin Gerrier).

Filmverhaal

Een liefdesverhaal over soulmates, die gescheiden door afstand en tijd elkaar op mysterieuze wijze toch weervinden.
In de jaren '60 woont een alleenstaande moeder, Jacqueline, samen met haar gehandicapte zoon Laurant (Down syndroom) in Parijs. Laurant is verliefd op Véro, een meisje dat ook het syndroom van Down heeft.
In het huidige Montréal woont de gescheiden dj Antoine. Antoine heeft een complexe relatie met zijn ex-vrouw Caroline en zijn nieuwe vriendin Rose.
Via vele flashbacks ontvouwen beide verhalen zich. De verbinding tussen deze twee verhalen: Jacqueline, Laurant en Véro komen om bij een auto-ongeluk. Carole, Antoine en Rose zijn hun opvolgende incarnaties.

Reïncarnatieverhalen over vorige levens, relaties en de liefde

Wil je verhalen lezen uit mijn praktijk reïncarnatietherapie, bijvoorbeeld over hoe vorige levens huidige relaties kunnen beïnvloeden, kijk dan op www.vorigelevens.nl bij informatie over de boeken 'Hé, waar ken ik je van?' en 'Lichte zeden onder de zoden'.
Onder het kopje 'karmische relaties' vind je andere praktijkverhalen op die website.

Veel kijk- of leesplezier!


Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeute/auteur
www.vorigelevens.nl