Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

25 september 2018

Boek 'Zeker Weten' - boekpresentatie op zaterdag 17 november 2018 - leven na de dood - reïncarnatieBoek 'Zeker Weten... er is leven na de dood!' - Han Kuik & Titus Rivas

Auteurs Titus Rivas en Han Kuik interviewden 12 personen die er zeker van zijn dat het na de dood niet ophoudt. Ik ben één van de geïnterviewde personen en razend benieuwd hoe het boek in zijn geheel is geworden!

"Hoe de geïnterviewden dat zo zeker weten? Soms als gevolg van spontane herinneringen aan vorige levens of een bijna-doodervaring. Andere keren vanwege contact met overleden dierbaren, ontmoetingen met een goddelijk wit licht of indrukken opgedaan tijdens reïncarnatietherapie. 
In bijna alle gevallen blijken deze ervaringen, en daarmee de zekerheid van een voortbestaan, een enorme invloed te hebben op de wijze waarop de geïnterviewde personen in het leven staan. Over het algemeen zijn zij positiever en hebben zij meer compassie en liefde voor zichzelf en de wereld om hen heen."

Ben jij ook aanwezig bij de boekpresentatie?

Op zaterdagmiddag 17 november 2018 (zie informatie hierboven) vindt in Bilthoven de boekpresentatie plaats. Wie weet, zie ik je daar!

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl