Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

1 november 2019

Boek van Philippa Perry - 'Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen' - kinderen - opvoeding - alternatieve psychotherapie


Verfrissend boek over opvoeding en kinderen - Philippa Perry

Psychotherapeute Philippa Perry (1957) schreef een boek voor ouders, 'Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen (en je kinderen blij zijn dat jij het doet)', een verfrissend boek over de essentie van het ouderschap.
Ik las een interview waarin Perry naar voren kwam als een grappige vrouw met interessante ideeën over opvoeding.

Klik hier om een presentatie te zien van Phillipa Perry (50 min)

"Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat het in een veilige omgeving opgroeit tot een gelukkige volwassene. Maar hoe doe je dat?" ...  "Op basis van haar rijke ervaring als therapeut, haar wetenschappelijke inzichten en haar persoonlijke ervaringen als ouder, behandelt Philippa Perry de grote vragen van de ouder-kindrelatie, van baby tot tienerjaren.
Hoe ga je om met je eigen gevoelens en die van je kind? Hoe zien je gedragingen en patronen eruit? Hoe ga je om met je ouders, je partner, vrienden?"

Philippa Perry is al twintig jaar psychotherapeut en schrijver. Ze is verbonden aan 'The School of Life'. Daarnaast is ze tv- en radiopresentator en werkte ze mee aan vele documentaires. Ze woont in Londen met haar echtgenoot, de kunstenaar Grayson Perry, met wie ze een volwassen dochter heeft.

Inkijkexemplaar boek: klik hier.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/schrijver
www.vorigelevens.nl