Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

26 februari 2011

Artikel in paranormaal magazine Aquarius - België/Nederland

artikel in nr. 133 mrt/apr. 2011
Vandaag reed ik in mijn Mini van Zundert (Nederland) naar Hoogstraten (België) omdat het nieuwe nummer van Aquarius misschien in de boekwinkel zou liggen. Aquarius is een 2-maandelijks tijdschrift voor astrologie, parapsychologie en natuurgeneeswijzen. Het blad wordt vooral verspreid in België, maar ook in Nederland kom ik het in tijdschriftenwinkels wel eens tegen.

Omdat de redacteur D. Vanootegehem afgelopen december beloofde een artikel te maken over mijn nieuwste boek 'Hé, waar ken ik je van?' was ik nieuwsgierig naar wat hij ervan gemaakt had. Hij wilde putten uit informatie die op mijn website stond en ik vond dat goed. Altijd prettig als iemand dat tevoren vraagt.

Ik ging een tijdschriiftenwinkel binnen in Hoogstraten en -echt waar, ik verzin het niet- exact op het moment dat ik het blad Aquarius zag liggen klonk uit de luidsprekers achtergrondmuziek van de musical HAIR: het lied 'Aquarius'!Het artikel heeft als titel: 'Ik haal je vorige levens naar boven' - blz. 2 t/m 8 en is gebaseerd op mijn eigen teksten van de website http://www.vorigelevens.nl/ en 2 cliëntencases. Er staan nieuwe plaatjes bij afgebeeld en er wordt reclame gemaakt voor mijn laatste nieuwe boek én mijn boek 'Diehards in de war'.

Dankjewel redactie van Aquarius (http://www.para-astro.be/) voor de reclame :)
Het artikel kun je nu lezen in pdf: http://www.vorigelevens.nl/aquarius-artikel-pdf.pdf

Marianne Notschaele