Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

13 november 2013

Man Bijt Hond - piraat in een vorig leven - vorige levens op zee
'Man Bijt Hond' - Janus had een vorig leven als piraat

TV - Man Bijt Hond & reïncarnatie

Het tv-programma 'Man Bijt Hond' besteedde door de jaren heen op licht spottende wijze - maar toch met enige vorm van respect - aandacht aan mensen die in reïncarnatie en/of vorige levens geloven.

Janus: piraat in een vorig leven

Zo werd in oktober 2012 Janus van der Sluis (60) geportretteerd, samen met zijn vrouw Elly. Met een onvervalst Rotterdams accent vertelt Janus over zijn hang naar wind, vrijheid, golven, zee, een zeilschip en kanonnen, verlangens voortkomend uit een vorig leven als piraat.
Zijn grootste wens is te wonen en leven op een eigen zeilschip, maar omdat zijn huis nog niet verkocht is heeft hij alvast de hele woonkamer omgetoverd in piratenstijl. Zijn vrouw Elly is alleen maar blij dat haar man gelukkig is.
Of hij in een volgend leven weer piraat wil zijn, werd Janus gevraagd. Hij antwoordde breed lachend dat 'terugkomen als zeemeeuw op een schip' ook okay is.
Via deze link kun je het filmpje bekijken: http://www.manbijthond.nl/fragmenten/janus-was-een-vorig-leven-piraat
In januari 2001 werd Janus ook door 'Man Bijt Hond' geïnterviewd:
http://www.manbijthond.nl/fragmenten/gereincarneerde-piraat-0Andere vorige levens op zee

* Lees hier de reactie van Adrie Faasse op 'Vintage Life' (een gratis e-boek over vorige levens en fashion, aan te vragen via www.vorigelevens.nl). Adrie vertelt over indrukken uit een vorig leven als kapitein van een zeilschip. Een voorbij leven, dat nu nog steeds zijn huidige kledingkeuze beïnvloedt.

* In een ander, recent blogartikel worden verbanden gelegd tussen tatoeages & vorige levens (o.a. zeemansleven).

* Blogartikel over vorige levens op de Titanic.

* Praktijkverhaal reïncarnatietherapie over een ontdekkingsreiziger op zee.

Re-enactment

Janus (ver)kleedt zich graag als piraat en is gelukkig als hij op een zeilschip kan doen alsof hij (weer) piraat is. Hij was in vervlogen tijden zo gelukkig op zee dat hij dit gevoel nú ook wil be'leven'.

Wist je dat er andere mensen zijn die zich graag verkleden als soldaat, om vervolgens oorlogen tot in detail na te spelen? Zie artikel over re-enactment. 
Vorige levens waarin men zich heel krachtig voelde, die worden nogal eens 'nagespeeld'. Dat werpt toch een heel ander licht op kledingkeuze, styling en fanatiek acteerspel...

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapie/werken met vorige levens
www.vorigelevens.nl