Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

12 juli 2014

Fotoshoot Libelle - artikel + foto in week 34, 2014

   
Studio 13, Amsterdam, fotoshoot voor Libelle

Fotoshoot Libelle

Vrijdag 4 juli 2014 was ik in Amsterdam in Studio 13 (Loft) voor een mini-interview en fotoshoot voor een artikeltje in de Libelle.
Op bovenstaande foto zie je een gedeelte van deze studio, een mooie grote ruimte met veel lichtinval. Ideaal voor fotografie. Achterin het vertrek staat een groot, grijs doek opgesteld waartegen ik met de juiste belichting werd gefotografeerd, nadat ik passende kleding had aangetrokken en vakkundig in de make up was gezet op de stoel vooraan bij de spiegel. Een team medewerkers zorgt er nu, begin juli, al voor dat eind augustus een artikel in de Libelle te lezen is.

Teamwork

Liselotte Admiraal, medewerkster bij de Libelle, regelde dat drie vrouwen (waarvan ik er eentje was) deze middag geïnterviewd en gefotografeerd konden worden. Visagiste Gerry An Schets zette me mooi in de make up en krulde mijn haren, styliste Maartje Bodt hees me in diverse najaarskledingstukken totdat iets me paste qua maat, model en kleur. Journaliste en tekstschrijfster Joan Makenback interviewde me en fotograaf Robert Alexander maakte werkelijk prachtige foto's. 
Dankjewel allemaal! Ik heb me zelden zo mooi gevoeld :D.

Libelle nummer 34

Het artikel verschijnt in Libelle nummer 34 (beschikbaar in de winkel op zaterdag 16 augustus 2014). Het onderwerp betreft 'de overgang'.

Marianne Notschaele - fotoshoot Libelle

Dit kiekje - gemaakt met mijn iPhone - mag ik alvast laten zien. De professionele foto die Robert Alexander van mij maakte nog niet. Dat kan pas als het artikel in de Libelle heeft gestaan. Update volgt eind augustus.

Margriet

Aanverwante artikelen in dit Blog:

Modellenwerk

Voorlopig heb ik even genoeg van publiciteit want het is best inspannend. Een middag vrij nemen, ergens naar toe rijden, kleding passen, make up op, haren in de krul, poses aannemen voor de fotograaf... 
Ik heb van de styliste weer veel geleerd. Binnenkort maar eens shoppen voor nieuwe kleding en schoenen, hahaha!

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur