Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

26 mei 2016

'Daar zit een luchtje aan' - artikel in het Parool door Jette Pellemans over lijfgeur - geuren - coaching

Parool, 12 mei 2016

'Daar zit een luchtje aan' - Parool - Jette Pellemans

Lijfgeur, een lastig onderwerp. Donderdag 12 mei 2016 stond er een artikel in Het Parool; 'Daar zit een luchtje aan', geschreven door Jette Pellemans (illustraties van Ted Struwer) over hoe moeilijk het is om iemand aan te spreken op zijn of haar zweetlucht/lijfgeur. 
Na een eerdere oproep op social media besloot ik de journaliste hierover iets te vertellen. Van het half uur durende telefoongesprek dat ik met Jette had, is een kort stukje verwoord, zie hieronder.


Een aanvulling: de afd. Personeelszaken wilde indertijd niet meewerken toen we, jong en onervaren, daar aanklopten voor hulp. We werden geacht het onderling zelf op te knappen. Gespreksbegeleiding had beter geweest, voor iedereen op de afdeling.
Je kunt Jettes hele verhaal lezen via Blendle.

Een weetje over geuren - angst, parfum of aftershave

Wist je dat mensen met een grote wolk parfum om zich heen, onbewust proberen hun aura/energieveld te verstevigen? Vrouwen met een heftig parfum, mannen met een overdadige aftershavelucht. Onzekerheid wordt nogal eens gecamoufleerd met (teveel) geur. Meestal zijn mensen zich daar niet van bewust. 
Als cliënten in een wolk parfum/aftershave mijn praktijkruimte binnenwandelen, komt het onderwerp zelfvertrouwen zeker aan bod gedurende een consult. En in geval van overmatig zweten, een emotie als angst.

Een geurprobleem bespreekbaar maken tijdens coachingsgesprekken of in een werksituatie vind ik belangrijk. Iemand kan zich totaal niet bewust zijn van de geur die hij/zij verspreidt, terwijl dat wel gevolgen heeft voor hoe de omgeving op hem/haar reageert.

Eerdere artikelen in dit blog over geuren:
- Karma parfum
- Geuren en regressie

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl