Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

2 november 2016

Film 'Les Héritiers' - gratis kijken in Chassé Cinema Breda op 9 november 2016 - jongeren - docenten - lyceum - Tweede Wereldoorlog

Film Les Héritiers - jongeren & WO-II

Cadeautje van de stichting Kristallnachtherdenking - gratis naar de film - Breda

De stichting Kristallnachtherdenking biedt in het kader van de Kristallnachtherdenking twee films aan. De toegang is gratis, maar je moet wel een kaartje reserveren via chasse.nl of via het bespreekbureau van Cinema Chassé te Breda.
Op woensdagmiddag 9 november 2016 is de film Oost west, thuis best te zien over radicalisering onder jongeren, en de mooie film Les Héritiers, over een bevlogen geschiedenisdocent op een middelbare school in Frankrijk.

Film 'Les Héritiers - waar gaat deze film over?

Geschiedenisdocente mevrouw Guéguen geeft les in een lyceum in Créteil, een voorstad van Parijs. Aan het begin van het schooljaar komt ze voor een klas te staan met moeilijke, opstandige pubers. De docente laat zich echter niet afschrikken en schrijft haar klas in voor een projectwedstrijd met als onderwerp 'de kinderen en jongeren die slachtoffer werden van de holocaust tijdens WO II'. Ondanks tegenstand van de directeur en het aanvankelijke gebrek aan enthousiasme van de klas, zet zij haar plannen door.

Voor wie?

Filmtip voor docenten geschiedenis/maatschappijleer en iedereen die het onderwerp 'Holocaust' een warm hart toedraagt. Via dit linkje kun je de filmtrailer bekijken. 

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl