Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

13 april 2018

Spirituele lezing over BDE (Bijna-Dood-Ervaring) door drs. Maureen Venselaar - zondag 22 april 2018 in Rotterdam

 
Drs. Maureen Venselaar, auteur van het boek 'De (bijna-)dood ontrafeld

BDE en fotonen - lezing door Mauren Venselaar over BDE's

Geesteswetenschapper drs. MaureenVenselaar - website: www.debijnadoodontrafeld.nl - neemt bij bijnadoodervaringen (BDE's) het aspect neurologische en bovennatuurlijke verklaringen serieus. Ze ontwikkelde een nieuwe 'Vijf-Fasen-Theorie', gebaseerd op de wetenschap dat er bij de (bijna)dood licht uit ons fysieke lichaam komt, ofwel: fotonen. Volgens haar lijken deze fotonen de basis te vormen van de nieuwe verschijningsvorm bij de (bijna)dood, waarmee mensen aan hun laatste reis beginnen.

Haar theorie bevat overeenkomsten tussen de BDE, (astro)fysica en levensbeschouwing, waardoor de nieuwe theorie aan kracht wint. 
"De 'Vijf-Fasen-Theorie' geeft eveneens inzicht in liefde als bron van al wat is, de kosmos, de balans tussen Yin en Yang, en de onlosmakelijke verbondenheid tussen de zogenaamde fysieke en spirituele wereld, tussen tijd en eeuwigheid, materie en geest. Met haar nieuwe verklaring worden voor het eerst alle kenmerken besproken, waaronder het zien van een immense ‘zandloper’, die – opmerkelijk genoeg – door BDE’ers hetzelfde wordt omschreven als door astronomen, en samenvalt met de kosmologie van het Hindoeïsme."

Lezing op 22 april 2018 - Happy Zen Heart

Venselaars uiteenzetting in een lezing op zondag 22 april 2018 wordt aangevuld met fragmenten uit concrete ervaringsverhalen van BDE'ers.

Meer informatie over de lezing op 22 april 2018.
Lokatie HappyZenHeart
Willem Buytewechstraat 147
3024XE Rotterdam (Delfshaven) 

Groetjes,[

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl