Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

21 mei 2019

Benoemd tot ere-lid NVRT - Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten

Reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele, benoemd tot ere-lid van de NVRT

Vakgebied reïncarnatietherapie - ere-lid NVRT

Wat een verrassing om te horen dat ik voorgedragen werd voor het ere-lidmaatschap van de NVRT (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten)! En om enkele weken later bericht te krijgen, dat ik - ná stemming door de leden - inderdaad benoemd werd tot ere-lid. Ik voel me zeer vereerd.
Jarenlang was ik beroepslid en daarna belangstellend lid van deze Nederlandse beroepsvereniging van therapeuten in regressie- en reïncarnatietherapie. Tegenwoordig werk ik los van de NVRT als therapeute en schrijfster, en ben lid van andere therapeutenorganisaties. Maar nog altijd draag ik de NVRT een warm hart toe.


Verdiensten

Het NVRT-ere-lidmaatschap wordt verleend aan personen "in verband met bijzondere verdiensten voor het vak reïncarnatietherapie". Ik hoop echt, dat al mijn geschreven boeken (diverse ebooks zijn gratis te downloaden via mijn website) en vele geschreven artikelen over het vak reïncarnatietherapie/werken met vorige levens (o.a. in het spirituele magazine ParaVisie), hebben bijgedragen en nog steeds inspireren tot grotere bekendheid van het bestaan van vorige levens en het nut van reïncarnatietherapie.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl