Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 juli 2011

Dead Again - film op dvd - Hoe vaak kun je uit liefde sterven?

Dead Again - reïncarnatiefilm

Dead Again - film

Deze film uit 1991 is nog steeds de moeite waard om te bekijken. Ik vind 'Dead Again' een must-see voor reïncarnatietherapeuten, hypnotherapeuten die met vorige levens werken of gewoon mensen die reïncarnatie en de liefde een interessant onderwerp vinden.

"Regisseur Kenneth Branagh en Emma Thompson spelen imponerende dubbelrollen in deze bovennatuurlijke getinte romantische thriller.
Privé-detective Mike Church raakt verstrikt in een zenuwslopend mysterie als hij door een beeldschone, door bloedstollende nachtmerries geplaagde, vrouw wordt ingeschakeld. Met behulp van een excentrieke hypnotiseur tracht Church de bron van de nachtmerries te achterhalen. Een verbijsterend en adembenemd spannend slot volgt."

Dubbelrollen - scharenfobie

Vooral de dubbelrollen - je moet echt goed opletten wie nu wie is, of was - zijn goed uitgewerkt. De leuke verhaallijn maakt aannemelijk dat situaties uit het verleden (vorig leven) getriggerd kunnen worden in het heden.
Prima vakantiefilm (op dvd verkrijgbaar) voor wie in reïncarnatie en vorige levens is geïnteresseerd. Je moet alleen geen fobie voor scharen hebben ;)....

Boek: elkaar kennen uit een vorige leven

Meer lezen over mensen die elkaar kennen uit hetzelfde vorige leven?

Hé, waar ken ik je van? Reíncarnatieboek
Bij bol.com vind je reviews over mijn boek Hé, waar ken ik je van?

Groetjes, 
Marianne Notschaele-den Boer