Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

14 november 2012

We zijn allemaal met elkaar verbonden - film Cloud AtlasFilm Cloud Atlas

Afgelopen weekend zat ik gezellig met manlief in de bioscoop. De James Bond film 'Skyfall' was uitverkocht, dus weken we uit naar 'Alleen maar Nette Mensen', een Nederlandse film vol vooroordelen en stereotiepen, maar waar je toch nog wel om kon (glim)lachen.
Bij de reclamefilmpjes vooraf - we waren eindelijk eens een keer op tijd bij Pathé Breda in de zaal, met popcorn, chips en drank - zat een prachtige trailer van de film 'Cloud Atlas'.

De filmtrailer kopt o.a.: everything is connected, love, hope, courage, death, life, birth, future, present, past, meeting and meeting again.
Jippie! Een film waarin vorige levens verwerkt zijn. Een soort 'The Fountain' meets 'Avatar' meets 'Kunta Kinte' en 'Dead again'.

Ik kan bijna niet wachten.... de  release van de film staat genoteerd bij Pathé voor 29 november 2012.

Boek van David Mitchell

Gebaseerd op de awardwinning novel, eh.. nog nooit van gehoord. Even Googlen... Het gaat om de roman 'Cloud Atlas' van David Mitchell uit 2004 waarin 6 verhalen door elkaar lopen. Om dit boek te verfilmen is er blijkbaar nogal wat veranderd in het filmscript. Maakt volgens mij niet uit, de trailer zag er indrukwekkend uit.Het eerste verhaal speelt zich af rond 1850, het laatste verhaal honderden jaren in de toekomst. Een episch verhaal over menselijkheid, acties en gevolgen van daden in het ene leven op het andere. Van moordenaar tot verlosser, en de gevolgen van vriendelijkheid en liefde door de eeuwen heen.
Acteurs: Tom Hanks en Halle Berry.
Filmduur: 172 minuten, lekker lang genieten dus.

Toevoeging: op tv te zien op dinsdag 14 juli 2015, NPO3 om 22.00 uur.

Meer filmtips over vorige levens, leven en dood, reïncarnatie: zet het woord 'film' in de zoekfunctie rechts van dit artikel.

Groetjes!

Marianne Notschaele-den Boer
www.vorigelevens.nl