Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

12 april 2013

Artikel in magazine Spiegelbeeld over slaapstoornissen en reïncarnatietherapie

Reïncarnatietherapie en slaapstoornissen
 
Reïncarnatietherapie

Als mensen vertellen over hun slaapproblemen ben ik altijd heel erg nieuwsgierig naar hóe ze hun probleem omschrijven. Welke uitspraken hanteren ze?  Welke emotioneel beladen zinnen zijn kenmerkend voor de persoon en zijn of haar probleem?

Aparte uitspraken

Wat bijv. te denken van een uitspraak van een slechte slaapster, geplukt uit een recente Viva: "Na jarenlang nachtbraken en niet kunnen functioneren, ben ik doorgestuurd naar een slaapneuroloog. Nu gebruik ik Melatonine, Neversaft en Promethazine. Zelfs gewapend met dit arsenaal aan medicatie lig ik soms nog wakker." (Is hier misschien sprake van een restje oorlogsleven?)

Bepaalde uitspraken kunnen toegangssleutels vormen tot herinneringen aan emotioneel onverwerkte voorbije levens. Wanneer dergelijke levens in kaart worden gebracht en alsnog emotioneel verwerkt, leidt dat tot probleemoplossing in het hier en nu.

Als je praktijkvoorbeelden wilt lezen over hoe reïncarnatietherapie werkt, klik dan op de beginpagina van mijn website www.vorigelevens.nl; daar vind je tientallen verhalen en diverse links naar boeken ter verduidelijking en uitleg.

Nu in de winkel

Een eerder door mij geschreven blogartikel over slaapstoornissen en reïncarnatietherapie is bewerkt en geplaatst in het maandblad (april 2013) Spiegelbeeld, een onafhankelijk tijdschrift voor spritiualiteit, wetenschap, gezondheid en milieu.

Het artikel uit Spiegelbeeld kun je via deze links lezen:


Blad 1 in pdf - Blad 2 in pdf - Blad 3 in pdf - Blad 4 in pdf
 


 
 
Andere artikelen over dromen en vorige levens, vind je via dezelfde beginpagina van www.vorigelevens.nl
 
 
Marianne Notschaele-den Boer
Auteur en reïncarnatietherapeut