Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

12 oktober 2014

Film 'The red violin' - wie bespeelde de rode viool door de eeuwen heen - tarotspel - voorspelling

dvd - film - The Red Violin
The red violin

Alweer uit 1998 deze film, maar toch nog steeds leuk om naar te kijken. Moet je wel niet al te hoge eisen stellen aan de make-up van de acteurs, want die doet wat gedateerd aan. Het acteerspel is goed, de verhaallijn boeiend.

Hier is de link naar de filmtrailer. De gehele film 'The red violin' (131 minuten) is gratis via YouTube te bekijken. Zoek op 'full download version'.

Waar gaat het over?

In 1681 legt een Italiaanse meester-vioolbouwer de laatste hand aan zijn meesterwerk: een viool voor zijn ongeboren zoon. Als zijn vrouw samen met de baby in het kraambed sterft is hij ontroostbaar. 
In de honderden jaren erna zwerft de viool vervolgens over de hele wereld. 
De viool komt onder andere in handen van een Zwitsers wonderkind, dat de viool prachtig weet te bespelen, een Engelse violist en een Chinese violiste, die tijdens de Culture Revolutie haar leven riskeert om het kostbare instrument te beschermen. Na de Chinese avonturen wordt de viool in Montreal ontdekt door een beroemde taxateur. Hij kent als enige het eeuwenoude geheim (waarom de viool een roodbruine kleur heeft) en de werkelijke waarde.
Op het einde van de film wordt de connectie duidelijk met het begin. 

Tip: lees niet teveel over de filminhoud op internet, dat verpest de clou. Vandaar dat ik 'm niet verklap hier. 

Muziek, liefde, tarot

Voor romantische zielen die houden van een film over de liefde, vioolmuziek, tarot (voorspelling) en de reïncarnatiegedachte.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl