Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

17 november 2014

Candle Letter - rituelen in therapie - van geschreven brief tot kaars


(c) Foto: www.creatuals.com - Candle Letter
Therapie en rituelen

Therapeuten van allerlei disciplines adviseren hun cliënten zo nu en dan 'ritueel afscheid' te nemen van bepaalde emotionele zaken of gebeurtenissen uit het verleden. Bijvoorbeeld door cliënten een brief te laten schrijven en deze na afloop te laten verbranden.
In mijn praktijk reïncarnatietherapie geef ik cliënten ook wel eens de tip om symbolisch afscheid te nemen van iets. Dat kan op een heleboel manieren; de meest effectieve wijze is er een die precies past bij de persoonlijke belevingswereld van een cliënt. 

Candle Letter

Ontwerper Meike Ziegler bedenkt creatieve rituelen. Zij ontwierp de Candle Letter: een pakketje waarmee je een bijzondere herinnering, brief of speciale wens kunt opschrijven om er vervolgens een kaars van te maken, die je kunt laten branden.
De Candle Letter ziet er prachtig uit, is mooi vormgegeven. Zie deze webpagina van Creatuals.com.

Zelf maken

Ik ben blijkbaar een zuinige miep, want voor de 15 euro die je voor deze Candle Letter moet neertellen om 'm tenslotte als 'kaars' te (ver)branden, maak ik er liever zelf een. Maar, heb je een origineel cadeau nodig en maken de kosten niet uit, dan is deze Candle Letter een mooie 'brandbrief'. Geschikt om positieve wensen de kosmos in te sturen of om het einde in te luiden van een periode die je graag wilt afsluiten.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeute/schrijfster
www.vorigelevens.nl