Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

29 oktober 2015

Wandelen in Joodse voetsporen - Westerbork Luisterpad - Westerborkpad - bezinningsroute - Tweede Wereldoorlog - Jodenvervolging

340 km wandelen in Nederland

Westerborkpad - wandelen - bezinningsroute

Het Westerborkpad is een wandel- en bezinningsroute van ongeveer 340 kilometer, samengesteld op initiatief van Herinneringscentrum Kamp Westerbork, de Koninklijke Wandel Bond Nederland en Kenniscentrum Groen & Handicap.
Dit wandeltraject is voorzien van 1750 markeerstickers en loopt van de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam, tijdens de Tweede Wereldoorlog een verzamelplaats voor Joden, naar voormalig kamp Westerbork.

Westerborkpad: wandelen van Amsterdam naar Westerbork

Informatie vind je op: Westerbork Luisterpad of Westerbork Pad.

Hooggevoeligheid (HSP) & wandelen

Ik vind deze bezinningsroute een mooi initiatief; graag maak ik voor hooggevoelige en/of paranormaalgevoelige personen de volgende kanttekening. Op locaties waar zich in oorlogstijd verschrikkelijke gebeurtenissen afspeelden, blijft vaak emotionele restenergie hangen. Gevoelige mensen kunnen hier sterk op reageren zonder dat ze meteen door hebben dat het oude gevoelens van ánderen betreft. Hoogsensitieve wandelaars die deze route lopen, kunnen zich ineens onverklaarbaar verdrietig of angstig voelen, zomaar de bibbers krijgen, koude rillingen. Paranormaal gevoelige wandelaars kunnen herinneringsflitsen van wat er op een specifieke plek gebeurde, opvangen in beeld en geluid, op locaties als de Hollandse Schouwburg en in kamp Westerbork. Ook kunnen herinneringen aan eigen vorige levens in oorlogstijd opnieuw geactiveerd worden. 
Ben je een extreem gevoelig type? Zorg ervoor dat je je aan het begin van iedere wandeling op dit traject goed grondt. Hul je denkbeeldig in een 'eigen', prettige kleur. Je energieveld/aura blijft op die manier stevig genoeg om alle bezinnings- en herinneringsinformatie van anderen op je af te laten komen zonder dat je er door overdonderd wordt. Raak je desondanks toch van streek tijdens het lopen van deze route, misschien is het dan tijd geworden om uit te zoeken waarom dat gebeurt. Niets is immers toeval.

Vorige levens & Tweede Wereldoorlog

Vertoon je bovenmatige interesse in de Tweede Wereldoorlog? Misschien heb je zelf een vorig leven gehad in die periode... Daarover lees je meer in mijn boeken 'Waarom Esther geen Robinson werd' en 'Diehards in de war'. Ook in de gratis te downloaden e-boeken komen verhalen voor die gaan over reïncarnatie & oorlog.
Een mooi ervaringsverhaal van een ex-cliënte uit mijn praktijk reïncarnatietherapie - over hoe een vorig leven (onderduik) in oorlogstijd na kan werken in het huidige leven - vind je hier.

'Wandel je wijzer' - anders wandelen

Wandelen vond ik jarenlang een te sportief gebeuren. Ik kijk er inmiddels anders tegen aan. Het boekje 'Wandel je wijzer' heeft me daarbij geholpen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer

Reïncarnatietherapeut/auteur