Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 oktober 2018

Roman 'Het oude huis' - Sarah McCoy - West Virginia - heden en verleden lopen door elkaar - vorig leven?

'Het oude huis', roman van Sarah McCoy

Roman 'Het oude huis' van Sarah McCoy

West Virginia, 1859. Sarah Brown helpt slaven ontsnappen tijdens de Burgeroorlog in Amerika. Sarah is hopeloos verliefd op Freddy, maar weet niet of ze zijn huwelijksaanzoek kan accepteren. Ze is na een ziekte onvruchtbaar geworden en een kinderloos huwelijk ingaan durft ze niet. Ze wijst haar grote liefde af.
2014: Jack en Eden Anderson verhuizen naar West Virginia om een gezin te stichten. Hoewel Eden alles heeft geprobeerd om zwanger te worden, wil het niet lukken. Op een dag vindt ze een oud poppenhoofdje in een geheime ruimte in de kelder van hun nieuwe huis. Wanneer ze de herkomst probeert te achterhalen, gaan heden en verleden steeds meer door elkaar lopen...
Thema's: relaties, liefde, gezin, onvruchtbaarheid, heden en verleden.

Ik hou wel van dit type romans. Doelt de schrijfster per ongeluk of expres op vorige levens...

Deze roman kwam ik tegen bij drogisterij Kruidvat voor 4 of 5 euro. Had ik 'm maar meegenomen :). Echt zo'n fijn boek om in de vakantieperiode te lezen. Morgen kijken of de roman er nog ligt. Overigens, ook te koop bij bol.com, paperback, voor 7,50 euro.
Update 31-1-19: roman gekregen van een vriendin, die 'm nog had liggen thuis. Boek inmiddels gelezen. Eerste hoofdstuk was lastig om daar doorheen te komen. Daarna was het 'wel aardig'. Aanrader voor mensen die van geschiedenis houden (Amerikaanse Burgeroorlog) en die moeilijk zwanger kunnen raken.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur