Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

30 augustus 2022

Waarom je nooit zomaar te vroeg of te laat bent - boek 'Te Laat' van Vera Spaans

 


In de zomerperiode las ik dit boekje van Vera Spaans: Te Laat, waarom je nooit zomaar te vroeg of te laat bent. Lekker luchtig, interessant en ideaal om cadeau te geven aan notoire laatkomers (of vroegkomers).

In de voorbereidingen voor dit boekje had ik een keer kort contact met Vera Spaans over mensen die altijd te laat of te vroeg komen. Dit kan soms samenhangen met te vroeg of te laat geboren zijn. Ik mailde haar indertijd een praktijkvoorbeeld regressietherapie, maar deze geboorte oorzaak komt slechts in het boek in één regeltje voor.  

Vera Spaans (1977) studeerde Nederlands, klassieke talen en journalistiek. Ze werkte voor het Parool als verslaggever en chef eindredactie. Sinds 2019 is ze eigen baas. Voordat ze aan dit boek begon, kwam ze altijd te laat. Nu gaat het telkens iets beter. Ze behandelt in Te Laat onderwerpen als 'onze obsessie met tijd', 'waarom het in het ene land veel later is dan in het andere', 'hoe wachten of haast werkt in je hoofd', 'wat je met tijdgebruik duidelijk kunt maken' en 'voorbeelden van laatkomers in de geschiedenis'. De mix is prettig leesbaar. 

Ik ben een maand te vroeg geboren, ben overal en altijd veel te vroeg op afspraken. Te laat komen overkomt me nooit. Wel ergerde ik me steevast aan mensen die te laat zijn voor afspraken, maar dat wordt nu minder. Dat kan dit boekje dus ook bewerkstelligen. Begrip voor laatkomers en vroegkomers.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer

www.vorigelevens.nl