Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

16 juni 2011

Frans dorp aan de voet van de Pyreneeën - Bugarach - 2012

Vanmiddag mailde een goede vriend van me, een krantenknipsel uit BN De Stem.Hij was nogal geschrokken, omdat hij in mijn roman 'Boodschappenmeisje' had gelezen dat de hoofdpersoon Charlotte daarin ook vertelt over 'een plek aan de voet van de Pyreneeën' waar tienduizenden mensen een veilig heenkomen zouden zoeken in de nabije toekomst. Het gebied in de roman wordt aangeduid als 'ten zuiden van Toulouse'.

Het dorpje Bugarach dat in het krantenartikel genoemd wordt, ligt op de landkaart ietsje meer naar rechts.
Pic de Bugarach
Een paar zinnen uit het krantenartikel:

"Het einde van de wereld is vaker voorspeld. Maar het doemscenario dat sinds kort op internet circuleert, is anders. De wereld vergaat op 21 december 2012, maar er is één plek die gespaard wordt. Die plek is Bugarach, een nietig dorp aan de voet van de Franse Pyreneeën. Het gevolg van de voorspelling laat zich raden. Vijftien huizen, een kwart van het dorp, staan te koop tegen prijzen die drie tot vier keer hoger liggen dan normaal."

Ik zou zeggen: slimme makelaar die eindelijk die onverkoopbare huizen kwijtraakt....
of is er toch meer aan de hand? Leestip: roman Boodschappenmeisje dan kun je zelf bepalen wat je fictie vindt of niet.


De tekst van 'Boodschappenmeisje' is gebaseerd op cliëntervaringen van sessies naar vorige levens en progressies (toekomstvisioenen in de periode 2008-2012).

Filmpje over boek Boodschappenmeisje

Als auteur van dat boek kan ik alleen maar zeggen: leef iedere dag ten volle en gebruik je intuïtie. Als je goed naar je innerlijke kompas luistert, ben je altijd op de juiste plek! Of dat nu in 2011, 2012, 2013 of daaropvolgende jaren is.

Zie ook: http://vorigelevens.blogspot.com/2011/03/japan-herinneringen-tsunami-2012.html

Het ebook Vintage Life (vorige levens en vintage) is inmiddels gratis beschikbaar als pdfbestand via www.vorigelevens.nl  Digitaal lezen, leuk voor onderweg naar het zuiden ;)Groetjes,
Marianne Notschaele