Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

8 juni 2012

The Fountain - een mooie film over de zoektocht naar het eeuwige leven

Rachel Weisz in de film 'The Fountain' over reïncarnatie

Fim The Fountain over reïncarnatie - aanrader voor wie?

Opnieuw wordt deze film uitgezonden, vanavond, woensdag 15 juli 2015 om 22.00 uur bij NPO 3.

De film 'The Fountain' is een aanrader voor wie van onderwerpen houdt als reïncarnatie en vorige levens, spiritualiteit, de zoektocht naar het eeuwige leven, vorige levens ten tijde van de Spaanse conquestadores in de 16e eeuw én voor liefhebbers van science-fiction en toekomstige levens.

Deze filmtip sluit aan op het vorige blogartikel waarin ik vertelde over de film 'Agora', waarin Rachel Weisz een rol speelt in het oude-Egypte. Je zou je bijna gaan afvragen wat voor vorige levens zij gehad heeft ...

The Fountain is niet direct te classificeren als een New Age movie, hoewel hij door veel nuchtere critici in 2004 flink de grond werd ingeboord omdat 'ze er niet zoveel mee konden'. Voor mensen die openstaan voor reïncarnatie en vorige levens is de film prima te volgen en reïncarnatie- of regressietherapeuten zullen zelfs de zogenaamde triggers herkennen die regisseur Darren Aronofsky prima heeft weergegeven in deze film. Hij heeft een mooie overlap gemaakt naar de verschillende tijdsperioden: 1500 - 2006 en 2500.

Filmtrailer The Fountain 
2006

Acteur Hugh Jackman en actrice Rachel Weisz spelen Tom en Izzy(Elisabeth) in het heden, 2006. Tommy Creo probeert wanhopig een geneesmiddel te vinden tegen kanker, de ziekte waaraan zijn geliefde vrouw lijdt. Ondertussen schrijf Izzy aan een boek 'The Fountain'.

1500

In 1500 was Tom - in een vorig leven - een Spaanse ontdekkingsreiziger die op verzoek van Koningin Isabella - Izzy(Elisabeth) van nu - op zoek ging naar 'De Boom des Levens'.

2500

In 2500 zien we Tom als astronaut die het mysterie van leven en dood probeert te onrafelen vanuit een glazen bubbel. In die bubbel staat ook een stervende boom.

What if you could live forever?

Op de dvd-doos staat op de achterkant: "The Fountain is een odyssee van de duizend jaar durende strijd van één man om zijn geliefde te redden" en "What if you could live forever?"
Het is in ieder geval een oogstrelende film qua kostuums uit het verleden, mooi acteerspel in het heden, en science-fiction sprookjesachtig mooi weergegeven vanuit de toekomst.

Ik zou zeggen: kijken vanavond!
Cliënten in mijn praktijk kunnen de dvd van me lenen.

dvd The Fountain
Andere films over reïncarnatie, leven en dood

In deze blog Vorige Levens vind je meer filmtips over reïncarnatie, vorige levens, leven en dood, spiritualiteit en de breekbaarheid van ons bestaan. Zoek via het zoekfilter linksboven.

Meer lezen?

Hou je van verhalen over de liefde, relaties, tweelingzielen, soulmates, herkenning en vorige levens: klik onderaan deze blog op de cover van mijn boeken 'Hé, waar ken ik je van?' of 'Lichte zeden onder de zoden'.
Op mijn website kun je ook enkele gratis e-boeken met reïncarnatieverhalen downloaden.

Groetjes, Marianne Notschaele
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl