Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

2 januari 2014

Nieuw jaar, nieuwe kansen

 
Gelukkig nieuwjaar!


Nieuw jaar, nieuwe kansen

Ik wil alle lezers van dit blog een prachtig, liefdevol en gezond 2014 toewensen!

Op dit Blog Vorige Levens vind je inmiddels bijna 300 artikelen. Door het archief aan te klikken (per maand, zie rechtsonder) of een specifiek onderwerp in de zoekfilters op het scherm te zetten (linksboven of rechts van dit artikel), kun je desgewenst gericht verder lezen.

Reageren op een artikel

In het nieuwe jaar blog ik gezellig verder. De reaktiemogelijkheid per artikel heb ik uitgezet. Dit, omdat ik anders veel tijd kwijt ben met het wissen van negatieve flauwekulreakties of scheldkannonades van personen die niets met het onderwerp reïncarnatie hebben maar wel graag hun afkeuring willen laten blijken. Die tijd kan ik beter benutten voor het schrijven van nieuwe artikelen of boeken.
Serieus reageren op een artikel? Mail naar rhapublishing@gmail.com.

Verder lezen over vorige levens en reïncarnatietherapie

Op www.vorigelevens.nl vind je ruim 80 praktijkverhalen over reïncarnatie, vorige levens en reïncarnatietherapie. Op diezelfde website staat alle informatie over door mij geschreven boeken. Sommige e-boeken zijn daar gratis te downloaden of aan te vragen.
Mijn boeken zijn online overal te verkrijgen, o.a. via www.bol.com. Heb je een boek van me gelezen, een review bij bol.com wordt op prijs gesteld.
In 2014 verwacht ik een nieuw boek af te ronden.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl