Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

15 november 2015

"Verdwaal niet in de soap van vorige levens" - interview - radio - Marianne Notschaele & Jaap van Kluijven

Jaap van Kluijven in gesprek met Marianne Notschaele

"Verdwaal niet in de soap van vorige levens"

In een vorig blogartikel kondigde ik dit interview al aan. Je kunt het radio-item dat ik had met presentator/journalist Jaap van Kluijven van Mediaserves International vanaf nu beluisteren via deze webpagina. Scroll op die pagina naar beneden tot je bij het luisterbalkje bent van ons gesprek (15 minuten): 'Verdwaal niet in de soap van vorige levens'.

Jaap van Kluijven: "Regressie- en reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele gaat in dit nieuwe interview op een luchtige wijze in op de invloed van gebeurtenissen in de vroege jeugd of tijdens de conceptie en het verdwalen in de soap van vorige levens. De verwarring van met het ene been in dit en het andere been in een vorig leven staan, kan vaak door een eenvoudige verklaring van Marianne grote opluchting geven. Door het lezen van een autobiografie kon zij door het taalgebruik van de schrijfster haar functioneren verklaren en verbeteren. Wat is een conversiestoornis?"

Het valt wel maar niet mee - boek - conversiestoornis

Ik noemde in dit interview het boek 'Het valt wel maar niet mee' van Deborah de Poorter. Zie ook: blogartikel boek Deborah de Poorter, conversiestoornis.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.mariannenotschaele.nl