Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

22 maart 2016

'Hemel en hel in vorige levens' - Leonie Linssen - ebook - persoonlijk reisverslag over liefde, seks, macht en onmacht

Leonie Linssen,
ebook 'Hemel en hel in vorige levens'

Een persoonlijk reisverslag over liefde, seks, macht en onmacht

Relatiecoach Leonie Linssen heeft een e-book geschreven, getiteld 'Hemel en hel in vorige levens, een persoonlijk reisverslag over liefde, seks, macht en onmacht', dat eind april uitkomt.

"Bestaan vorige levens echt of is het een verzinsel van onze fantasie? In dit e-book neemt Leonie Linssen je mee in een persoonlijk reisverslag door de eeuwen heen. De vorige levens die zij ontmoet en herbeleeft op haar spirituele reis naar Noord Italië met haar partner Wim, zijn heftig en indrukwekkend. Niet alleen vanwege de thema’s als liefde, seks, macht en machtsmisbruik, maar ook omdat blijkt hoe deze levens onlosmakelijk verbonden zijn met geliefden uit haar huidige leven.
Op haar reis wordt zij op afstand begeleid door vriendin, collega en ET-healer Manon van den Boorn, die net als zij boodschappen ontvangt vanuit de andere, onstoffelijke wereld."

Lezing Leonie Linssen en Manon van den Boorn

4 juni 2016 Update informatie: Wat er gebeurde op die bijeenkomst.Op vrijdagavond 22 april 2016 geeft Leonie samen met Manon van den Boorn in Hilversum een lezing over vorige levens, wat je er mee kunt en hoe het van betekenis kan zijn voor je huidige leven. Aanvang 19.30 uur.
Alle informatie vind je op deze webpagina van Leonie Linssen. 

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur