Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

24 april 2017

Honden en reïncarnatie - 'A Dog's Purpose' - feelgoodfilm voor hondenliefhebbers - vorige levens hond - dieren

Feelgoodfilm A Dog's Purpose

Reïncarnatie van honden: film A Dog's Purpose

De feelgoodfilm 'A Dog's Purpose' - een familiefilm voor mensen die van honden houden en het onderwerp reïncarnatie leuk vinden - is begin mei 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen. Ik heb de trailer nu een paar keer voorbij zien komen bij andere films die ik bij Pathé bekeek en ik moet zeggen, de sfeer spreekt me erg aan dus ik ga deze film zeker bekijken. Update 22-5-17, film inmiddels gezien, cijfer: 7,5.

Waar gaat de film over? - Filmtrailer

Ethan en zijn hond Bailey zijn de beste maatjes. Ze groeien samen op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn trouwe viervoeter, om mee te spelen, voor troost en af en toe een zetje in de goede richting. Als Bailey van ouderdom sterft, begint hij opnieuw: hij wordt een andere hond, verandert van ras, verandert van reu naar teef. In opvolgende nieuwe hondenlevens 'leert' Bailey van de relatie tussen dier en mens; omgekeerd leren de hondenbezitters wat liefde is dankzij situaties waarin ze met hun honden terechtkomen.
Bailey's eerste baas Ethan, inmiddels een volwassen man geworden, houdt een speciaal plekje in het hondenhart. En dan komen ze elkaar opnieuw tegen... Voor tere zieltjes, zakdoeken mee! De belangrijkste les die de hond leert: be in the now :).
Filmtrailer, klik hier.

Liever een kattenfilm?

Hou je meer van katten dan van honden: filmtip 'A street cat named Bob'.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl