Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

12 oktober 2017

'Gifted' - mooie film over het opvoeden van een hoogbegaafd meisje - film - hoogbegaafdheid - opvoeding


Film 'Gifted' over opgroeien & hoogbegaafdheid

Hoe voed je een wonderkind op?

In een kleine kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) een getalenteerd meisje op, zijn 7-jarige nichtje Mary (McKenna Grace).  Frank is van plan zijn nichtje zo normaal en vooral zo sociaal mogelijk op te voeden, maar dat is niet eenvoudig. Mary is (te) intelligent ten opzichte van andere leeftijdsgenootjes. 
Als Mary op school onverwacht uitblinkt in wiskunde komen relaties tussen schoolleiding en klasdocent én tussen Frank en zijn schoonmoeder op scherp te staan. Moet Mary wiskundige worden of mag ze opgroeien tot een gewoon kind?

Mooie film

Ik vond Gifted een prettige film om naar te kijken. Goed acteerwerk, zowel in hoofd- als bijrollen (o.a. Octavia Spencer), aangename beelden en dialogen, leuke plotwending op het eind. Als het onderwerp hoogbegaafdheid je aanspreekt, zou ik deze film zeker gaan bekijken. Wat eveneens aan bod komt: gedane beloftes aan kinderen niet kunnen nakomen; rechterlijke macht die zich met de opvoeding bemoeit; wiskundetalent; liefde; relaties; familieruzie.

Klik hier voor de filmtrailer 'Gifted' - YouTube.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl