Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

19 februari 2018

Workshop 'Leren reizen tussen de dimensies' - Maryse Meertens & Mieke Scheffers - 3 en 4 maart 2018 in Eindhoven

(c) Foto: Bixabay, PhotoVision

Workshop 'Leren reizen tussen de dimensies'

Maryse Meertens is reïncarnatietherapeute en auteur van het boek Ontdek de Lichtreiziger in jou, leer reizen tussen de dimensies, Mieke Scheffers is reïncarnatietherapeute en werkt tevens vanuit haar opleiding tot traditionele Chinese geneeskunde. Samen geven ze regelmatig workshops waarin ze hun ervaring als regressie- en reïncarnatietherapeuten gebruiken om mensen op een veilige manier verbinding te laten maken met de diepere lagen van hun bewustzijn. "Het belangrijkste wat ons bindt is liefde voor het leven, het delen van onze kennis en het vertrouwen dat groei altijd mogelijk is."

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 geven Maryse en Mieke samen de workshop Reizen tussen de dimensiesJe hoeft het boek Ontdek de Lichtreiziger in jou niet gelezen te hebben om mee te doen. 
"Tijdens deze workshop kun je leren mediteren om opnieuw bewust te worden van je essentie. Je kunt je kern gaan versterken en vertrouwen krijgen in de energieën die door het leven stromen en die ook over de grens van de dood blijven stralen. Je kunt leren 'reizen' om dierbaren die gestorven zijn in liefde te ontmoeten. Je kunt ook leren 'reizen' om mensen die problemen hebben op een veilige manier spiritueel te ondersteunen".

Deze workshop is geschikt voor wie al een tijd bezig is met zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsproces en meer verdieping zoekt. Kijk verder op www.miekelodia.nl.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur