Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

24 november 2014

Dochter van Brian Weiss, Amy, over een vorig leven - slecht zien - filmpje

Brian Weiss - Amy Weiss
Wonderen bestaan

Vorig jaar schreef ik voor dit Blog Vorige Levens een lang artikel over het dikke boek 'Wonderen Bestaan'  van de Amerikaanse regressietherapeut Brian Weiss, een boek dat hij samen met zijn dochter Amy schreef.


'Wonderen bestaan' - boek van Brian & Amy Weiss
Amy: staar, slecht zicht en een vorig leven

Aansluitend vond ik dit filmpje (Super Soul Sunday, juni 2013) op internet. Hierin vertelt Amy over hoe oude emoties uit een vorig leven van haarzelf uit de middeleeuwen nog doorwerkten in haar huidige leven. Dit onderwerp (angst voor slecht zien/staar) kwam ook ter sprake in het boek 'Wonderen Bestaan, heling en transformatie door reïncarnatie'.
In mijn boek 'Diehards in de war' (reïncarnatieverhalen & oorlog) gebruikte ik een voorbeeld dat hier wat van weg heeft. Mensen die in vorige levens 'ziener' (of extreem helderziend) zijn geweest en waarvan dat leven niet goed verliep of traumatisch eindigde, hebben in het hier-en-nu nogal eens last van oogproblemen. Dit hangt samen met onverwerkte emoties en genomen besluiten of geloofsovertuigingen uit zo'n leven ten aanzien van helder of scherp zien. Het mooie van werken met reïncarnatietherapie is dat oude, niet meer kloppende gedachten over ogen/zien, nú kunnen worden bijgesteld waardoor het huidig oogprobleem vermindert of verdwijnt.

Visualisatie - zelf doen - terug naar een vorig leven

Wil je zelf aan de slag met inzichten uit vorige levens? Dan moet je zeker deze zaalvisualisatie eens proberen van Brian Weiss: zaalvisualisatie 'terug naar een vorig leven.

Gratis e-boeken over werken met reïncarnatietherapie en vorige levens kun je downloaden via mijn website.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/schrijver
www.vorigelevens.nl