Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

17 januari 2015

Sandra Kleipas: waar ligt de grens tussen onderwijs en kinderpsychiatrie? - interactieve lezing - donderdag 29 januari 2015 (Brabant)

Sandra Kleipas over kinderen in het onderwijs

Sandra Kleipas - Gids over beelddenkende kinderen

De Belgische Sandra Kleipas (www.inpraktijk.be) - auteur van het praktische boekje 'Gids over beelddenkende kinderen' - was als kind een zogenaamde 'onderpresteerder' en werd destijds beplakt met heel wat labeltjes. Op donderdag 29 januari a.s. vertelt ze in het Cultuurcentrum in Zundert over haar ervaringen van toen en over de hedendaagse praktijk.

Onderwijs en kinderpsychiatrie - labels & hokjes - hooggevoelige kinderen

Ze doet een boekje open over het onderwijs. Waar ligt de grens tussen onderwijs en kinderpsychiatrie? Hoeveel labels en hokjes zijn er nog nodig om kinderen in het onderwijs te laten passen? Kan een docent ingaan op individuele behoeftes? Hoe zit het dan met de prestatiedruk?
Gevoelige, introverte, drukke, slimme, visuele, dromende, faalangstige, gelabelde, onderpresterende - en nog veel meer andere ‘soorten’ - kinderen en 'hun aanpak' komen aan bod tijdens deze interactieve avond. 
Samen met de toehoorders gaat Sandra Kleipas op zoek naar antwoorden op vragen zoals: wat is goed voor onze kinderen, wat moeten volwassenen weten over hen, wat moet er gezien worden in het onderwijs?
Informatie, humor en realiteitszin wisselen elkaar af. De twee uur durende bijeenkomst is interessant voor ouders die hooggevoelige (en/of beelddenkende) kinderen hebben in het onderwijs, maar ook voor therapeuten die werken met hoogsensitieve kinderen.

Wanneer en waar?

Donderdag 29 januari 2015, Cultuurcentrum Zundert (ten zuiden van Breda).
Aanvang 20.00 uur. Entree € 9,50 incl. drankje.
Kaarten kun je via deze link bestellen.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur