Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

11 mei 2016

15-jarige William Gadoury uit Quebec ontdekt oude Maya-stad via sterrenconstellaties

William Gadoury
Nieuwe Maya-stad ontdekt

William Gadoury uit Quebec (Canada) heeft een oude Maya-stad ontdekt! Van zo'n nieuwsbericht word ik heel erg blij en vrolijk. Heerlijk, hoe een 15-jarige jongen ingedutte wetenschappers te slim af is. Beetje logisch nadenken, puzzelen, misschien wel in combinatie met sluimerende oude kennis uit een vorig leven in de Maya-tijd...
Filmpje in het Frans/Canadees

William Gadoury - Né du ciel
Satellietfoto's - sterrenconstellaties

William Gadoury was al een aantal jaren gefascineerd door alles wat met de Maya's te maken had. Hij vroeg zich af waarom Maya-steden zo ver van rivieren vandaan lagen, in afgelegen gebieden of in de bergen. Aan de hand van de positie van sterren ontdekte hij dat 22 sterrenconstellaties correspondeerden met de exacte lokatie van 117 Maya-steden. Vervolgens onderzocht hij een 23e sterrenconstellatie, die uit drie sterren bestond waarvan er slechts twee samenvielen met al bekende resten van oude Maya-steden. Hieruit concludeerde hij dat er nog een stad moest zijn, eentje die samenviel met de derde ster. 
Satellietfoto's, verkregen via Canadian Space Agency, Nasa en Jaxa, bevestigden deze hypothese. Op de satellietfoto's waren geometrische vormen zichtbaar, contouren van een oude stad met een grote piramide en zo'n dertig gebouwen. Ze stonden precies op de plek waar William zei dat ze zouden moeten staan.
Zodra archeologen met hun opgravingen beginnen, zal de jongen erbij zijn. Voor hem is dit "na drie jaar werk, een droom die uitkomt." Gadoury wil de stad KAAK'CHI gaan noemen, wat in Maya-taal 'vuurmond' betekent. 

Piramide - Orion - Bauval

Eerlijk gezegd dacht ik dat de connectie Maya-steden/sterren allang bekend was bij wetenschappers. Zeker nadat Robert Bauval halverwege de jaren '90 probeerde de connectie Orion & de grote piramide in Egypte uit te leggen aan archeologen. Beetje doordenken...
In 1996 was ik bij een boekpresentatie in Amsterdam waar Robert Bauval zijn boek 'The Orion Mystery' promootte. Als één van de toehoorders stelde ik hem toen de vraag: "Gelooft u in vorige levens? Misschien is het handig om kennis uit regressiesessies te gebruiken over vorige levens die te maken hebben met de piramide?" Bauval werd boos, zei niet in reïncarnatie te geloven en knikte naar iemand anders om de volgende vraag te mogen stellen. Uh?!
Hoog tijd dat een nieuw, jong 'wonderkind' zich hiermee gaat bezighouden. Ik zou zeggen, stuur die satellietkaarten van oud-Egypte maar op naar Gadoury.

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl