Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

24 september 2016

"Ik ga bijna in reïncarnatie geloven" - Zangeres Willeke Alberti over zanger Mart Hoogkamer - reïncarnatie Willy Alberti?

Willeke Alberti en Mart Hoogkamer
(c) foto Dion de Jong Creative
Muzikale gelijkenis of reïncarnatie?


Zangeres Willeke Alberti (71) over Holland's Got Talent-finalist Mart Hoogkamer (18): "De gelijkenis met de stem van mijn vader is zo griezelig echt, dat ik bijna in reïncarnatie zou gaan geloven.’’ 
Bijna... maar nog niet helemaal :).

De vader van Willeke, Willy Alberti, overleed in 1985. "Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij lijkt dan qua uiterlijk wel in niets op mijn vader, zijn stem is identiek. Dat Napolitaanse soundje, het timbre, ik ben er nog steeds ondersteboven van. Het klinkt zo vertrouwd en eigen. Echt, als je al niet in reïncarnatie gelooft dan ga je het nu wel doen. Wat een gelijkenis, griezelig echt gewoon.’’ 

Tot nu toe heeft geen enkele zanger die nummers van Willy Alberti zong, dat ooit bij haar losgemaakt. "Het was alsof mijn wereld even stilstond en ik mijn vader hoorde. Echt, met mijn ogen dicht hoor ik geen enkel verschil."
Ze ziet meer dingen in hem terug. Willy Alberti was voor een optreden altijd een beetje hees, maar op het moment dat hij begon te zingen, was het weer over. "Dat heeft Mart ook, grappig hè. Ach, hoe mooi is dit toch, ik heb er gewoon een kleinzoon van achttien bij. Hij voelt zo vertrouwd, alsof ik hem al jaren ken en hij altijd al deel heeft uitgemaakt van onze familie."

Bovenstaande quotes komen uit de Telegraaf/Privé van 17 september 2016. Het volledige interview met Willeke Alberti kun je hier lezen.

Meer lezen over reïncarnatie en vorige levens? Download gratis e-books via mijn website www.vorigelevens.nl

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Regressie- en reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl