Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

18 april 2018

Van ziek zijn word je beter - boek van Ellen Scheffer - met interview over reïncarnatietherapie en vorige levens

Nieuw boek over gezondheid, ziekte en levenslessen
Ellen Scheffer

Van ziek zijn word je beter - boek - Ellen Scheffer

Update: 8-8-18

Eindelijk vond ik in mijn vakantieperiode de tijd om dit hele boek - en niet alleen mijn bijdrage erin - te lezen. 

Ellen verdeelt dit boek in drie stukken:
1. Ziekte en gezondheid en het zielsplan
2. Verhalen uit de praktijk
3. Haar eigen ervaringen.
Alles leest prettig weg. 
In deel 1 aandacht voor o.a. ziekte als uitnodiging, niveaus van ziekte en gezondheid, genezing, maatschappij in relatie tot ziekte en gezondheid. 
In deel 2: verhalen, ervaringen en interviews van Annemarie van der Velden, Jentien Keijzer, Marjolijn van Burik/Cor Prevo, Micha Budé, Henk Fransen, Taro Gerritsen, Monique Steenvoorden, Anita Moorjani en een samenvatting van het verslag dat Ellen met mij had over reïncarnatietherapie.
Ellen vulde mijn werk aan met haar visie op 's nachts vorige levens verwerken dankzij dromen en hoe zij tegenover vorige levens en parallelle levens aankijkt.
In deel 3 beschrijft de auteur haar eigen leerprocessen.
Een informatief en nuttig boek voor mensen met gezondheidsproblemen en ziektes (bijv. kanker, longproblemen/astma, baarmoederperikelen), die open staan voor spirituele levenslessen en andere manieren om gezond(er) te worden. Doelgroep: veertig plus.

In haar boek Van ziek zijn word je beter (2018) gaat Ellen Scheffer in op de vraag hoe we kunnen leren luisteren naar de verborgen boodschap die in ziek zijn voor ons persoonlijk besloten ligt. Ziek zijn kun je zien als dringende boodschap van ons lichaam om te leven naar wie je werkelijk bent, en een bewuster omgaan met wezenlijke behoeftes. Ellens uitgangspunt is, dat we allemaal zielen zijn die hier op aarde komen om op onze eigen manier iets te ervaren, ontdekken en leren. Ziek zijn geeft die gelegenheid, als je je daarvoor kunt openstellen, en geeft je een kans om (er) beter (van) te worden.
In dit boek vind je verhalen van mensen die laten zien hoe ze meer licht en liefde in hun leven zijn gaan ervaren doordat ze hun ziekte konden inzetten voor een proces van heling. Niet alleen van hun lichaam, maar ook van hun geest, hart en ziel. Ook komen een aantal therapeuten en een arts aan het woord met hún visie en werkwijze.

Interview-bijdrage over reïncarnatietherapie en vorige levens

Reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele-den Boer
Op pagina 112 vind je mijn bijdrage aan dit boek: 'Vorige levens als oorzaak van gezondheidsproblemen'. Hiervoor werd ik al in 2016 (zie eerder blogartikel) geïnterviewd door Ellen Scheffer.
Ik heb nog geen tijd gehad om alles door te lezen. Maar Ellen kennende, is dit nieuwe boek net zo liefdevol geschreven, met respect voor iedereen, als haar voorgaande boeken. Daarom kan ik Van ziek zijn word je beter van harte aanbevelen wanneer je meer wilt weten over ziek zijn en levenslessen.

Boekinformatie/bestellen: www.vanziekzijn.nl

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur
www.vorigelevens.nl (kijk daar voor gratis e-boeken over werken met inzichten uit vorige levens)